Fenkolipastaa- olen vähän kahden vaiheilla oliko hyvää vai kamalaa
Eli uunissa paahdettua mukulafenkolia isoina lohkoina, valkosipulia, pari timjaminoksaa, öljyä ja hiukan sitruunamehua. Liemeksi erikseen kattilassa 3dl valkkaria ja 3 dl vettä, kasvisliemikuutio. Desi raastettua parmesaania ja lisää lastuina päälle.
Linguine- pastaa, sekoitetaan kypsänä liemeen, fenkolit lisineen uunipannulta sekaan ja syömään.
Periaatteessa ihan hauska vaihtelu kinkkupäiviin, mutta maku oli kyllä ajatuksia herättävä. Fenkoli on aina hyvää, mutta liemi oli liian viinistä.
Miten tuota kehittelisi seuraavaan kertaan? Onko teillä ideoita, kokemuksia, ehdotuksia?
Täytyy nimittäin ehdottomasti kokeilla uudelleen, ainekset ovat niin hyviä että ruoasta on pakko jotenkin saada tajunnanräjäyttävän hyvää... :D