Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Fenkolipastaa- olen vähän kahden vaiheilla oliko hyvää vai kamalaa

Vierailija
26.12.2014 |

Eli uunissa paahdettua mukulafenkolia isoina lohkoina, valkosipulia, pari timjaminoksaa, öljyä ja hiukan sitruunamehua. Liemeksi erikseen kattilassa 3dl valkkaria ja 3 dl vettä, kasvisliemikuutio. Desi raastettua parmesaania ja lisää lastuina päälle. 

 

Linguine- pastaa, sekoitetaan kypsänä liemeen, fenkolit lisineen uunipannulta sekaan ja syömään. 

 

Periaatteessa ihan hauska vaihtelu kinkkupäiviin, mutta maku oli kyllä ajatuksia herättävä. Fenkoli on aina hyvää, mutta liemi oli liian viinistä. 

 

Miten tuota kehittelisi seuraavaan kertaan? Onko teillä ideoita, kokemuksia, ehdotuksia? 

 

Täytyy nimittäin ehdottomasti kokeilla uudelleen, ainekset ovat niin hyviä että ruoasta on pakko jotenkin saada tajunnanräjäyttävän hyvää...  :D

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla