Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Paras Skagen-reseptisi?

Vierailija
22.12.2014 |

Valion ohjeessa käskettiin laittamaan keitettyä kanamunaa sekaan?...

Kerro oma skagen-ohjeesi, ole kiltti! Haluaisin lopputuloksen olevan kiinteähköä, jotta saan pieniä leipiä tehtyä.

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
22.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen tehnyt Valion lohiskagen reseptillä. Hyvää!

Vierailija
2/5 |
22.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Näin me tehää ravintolassa: ravut (purista kevyesti liika neste pois) hyvä majoneesi, tilli, dijon sinappia, pippuri, sitruunan mehu. Halutessaan pieneksi silputtua punasipulia (huonontaa säilyvyyttä)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
22.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vispaa kerma niin tulee kiinteämpää. 

Vierailija
4/5 |
22.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Skageniin ei muuten kuulu kanamunaa eikä sipulia. Itse teen aika simppelin, creme fraiche, käsikuorittuja katkarapuja jotka on ensin hyvin valutettu, mausteeksi mustapippuria, ripaus suolaa, paljon hienojsi silputtua ruohosipulia ja sitruunan kehua hieman. Tätä syömme saaristolaisleivän kanssa.

Koristeeksi voi laittaa kananmunalohkon/sitruunasiivun/kylmäsavulohisiivun.

Vierailija
5/5 |
22.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kehua mehua...

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän yksi kolme