Paras Skagen-reseptisi?
Valion ohjeessa käskettiin laittamaan keitettyä kanamunaa sekaan?...
Kerro oma skagen-ohjeesi, ole kiltti! Haluaisin lopputuloksen olevan kiinteähköä, jotta saan pieniä leipiä tehtyä.
Kommentit (5)
Näin me tehää ravintolassa: ravut (purista kevyesti liika neste pois) hyvä majoneesi, tilli, dijon sinappia, pippuri, sitruunan mehu. Halutessaan pieneksi silputtua punasipulia (huonontaa säilyvyyttä)
Vispaa kerma niin tulee kiinteämpää.
Skageniin ei muuten kuulu kanamunaa eikä sipulia. Itse teen aika simppelin, creme fraiche, käsikuorittuja katkarapuja jotka on ensin hyvin valutettu, mausteeksi mustapippuria, ripaus suolaa, paljon hienojsi silputtua ruohosipulia ja sitruunan kehua hieman. Tätä syömme saaristolaisleivän kanssa.
Koristeeksi voi laittaa kananmunalohkon/sitruunasiivun/kylmäsavulohisiivun.
Olen tehnyt Valion lohiskagen reseptillä. Hyvää!