Piparitaikina ongelmia!
Mitä luulette onnistuisiko tällainen taikina:
Siirapin tilalle vaahterasiirappia, sokerina fariinisokeria.
Onko voi parempaa piparitaikinassa kuin margariini?
Kommentit (5)
Vaahterasiirapista en tiedä, mutta fariinisokerista voisi tulla hyviä pipareita. Voi on paljon parempaa.
Ehdottomasti voi. Margariinilla tulee pahoja pipareita ja lisäksi epäterveellisiä.
Mielenkiintoisia ajatuksia ap. Kokeile, ja palaa kertomaan kuinka kävi. Margariinia en käytä leivonnassa koskaan, sillä voita ei mikään voita. :)
Aina minä olen fariinisokeria käyttänyt, joten sitä en pidä yhtään outona. Vaahterasiirappi taitaa olla yleensä juoksevampaa kuin tavallinen siirappi. Mitä jos testaisi niin, että laittaa puolet kumpaakin siirappia?
Testaa, ei voi muuten tietää. Ja ainahan voi on parempaa leivonnassa kuin margariini.