Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Piparitaikina ongelmia!

Vierailija
07.12.2014 |

Mitä luulette onnistuisiko tällainen taikina:

 

Siirapin tilalle vaahterasiirappia, sokerina fariinisokeria.

Onko voi parempaa piparitaikinassa kuin margariini?

 

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
07.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Testaa, ei voi muuten tietää. Ja ainahan voi on parempaa leivonnassa kuin margariini.

Vierailija
2/5 |
07.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vaahterasiirapista en tiedä, mutta fariinisokerista voisi tulla hyviä pipareita. Voi on paljon parempaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
07.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ehdottomasti voi. Margariinilla tulee pahoja pipareita ja lisäksi epäterveellisiä.

Vierailija
4/5 |
07.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mielenkiintoisia ajatuksia ap. Kokeile, ja palaa kertomaan kuinka kävi. Margariinia en käytä leivonnassa koskaan, sillä voita ei mikään voita. :)

Vierailija
5/5 |
07.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aina minä olen fariinisokeria käyttänyt, joten sitä en pidä yhtään outona. Vaahterasiirappi taitaa olla yleensä juoksevampaa kuin tavallinen siirappi. Mitä jos testaisi niin, että laittaa puolet kumpaakin siirappia?