Lue keskustelun säännöt.
possun ulkofile
05.12.2014 |
Ostin kaupasta kilon possun ulkofilettä, sellaista missä paksu rasvakerros päällä. Tein nopeasti "päästäni" marinadin johon laitoin suunnilleen 3rkl teriyaki soijaa, 2rkl hunajaa, 3rkl öljyä, paprikaa, chiliä, mustapippuria, ripaus sokeria ja ruususuolaa jotain ainakin 1rkl. Laitoinko liikaa suolaa tai kuuloataako marinadi huonolta? Huomenna syödään ja voin vielä pestä marinadit ja laittaa uudet. Sinappia ei ollut eikä mitään bbq kastikkeita joten halusin kokeilla tuota teriyakia vaikka kanaan sitä yleensä laitan.
Entäs paisto. Kannattaako paistaa alapuolelta (rasvaton puoli) kevyt pinta ennen uuniin laittoa vai suoraan uuniin?
Kommentit (0)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla