Mikä on paras soijarouhe?
Mikä seuraavista on paras?
Vegesun
Soyappetit
Sallinen
Ja oliko niin, että tumma parempi kuin vaalea?
Kommentit (59)
Vierailija kirjoitti:
Meinasitko myrkyttää rottia vai mitä?
Lapsen pitäis tehdä köksässä ruokaa. Ja kyllä - itse ostamme etäkoululaiselle raaka-aineet.
En tiedä mutta paras soijarouhe tulee seuraavasti. Paista 2dl soijarouhetta paistinpannulla puolessa desissä rypsiöljyä. Kun soija on vähän paahtunut lisää desi vettä. Soija imaisee sen. Mausta 2,5 rkl soijakastiketta.
Vierailija kirjoitti:
Se on se jossa valkoista paketissa. On vähän isompaa, toinen on osaksi jauhoa ja tuntuu että maku pahempi. Meillä vaan ei saa joka kaupasta sitä parempaa.
Noista kahdessa on valkoista paketissa. Olisko tämä parempi?
https://www.k-ruoka.fi/kauppa/tuotehaku/tuote/soyappetit-soijarouhe-500…
Vierailija kirjoitti:
En tiedä mutta paras soijarouhe tulee seuraavasti. Paista 2dl soijarouhetta paistinpannulla puolessa desissä rypsiöljyä. Kun soija on vähän paahtunut lisää desi vettä. Soija imaisee sen. Mausta 2,5 rkl soijakastiketta.
Joo, sitä ei tosiaankaan turvotella vedessä ensimmäisenä.
Vierailija kirjoitti:
En tiedä mutta paras soijarouhe tulee seuraavasti. Paista 2dl soijarouhetta paistinpannulla puolessa desissä rypsiöljyä. Kun soija on vähän paahtunut lisää desi vettä. Soija imaisee sen. Mausta 2,5 rkl soijakastiketta.
Kiitos :)
Käyttäkää kotimaisia herne- ja härkäpapuvalmisteita, että säästyy sademetsät.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Se on se jossa valkoista paketissa. On vähän isompaa, toinen on osaksi jauhoa ja tuntuu että maku pahempi. Meillä vaan ei saa joka kaupasta sitä parempaa.
Noista kahdessa on valkoista paketissa. Olisko tämä parempi?
https://www.k-ruoka.fi/kauppa/tuotehaku/tuote/soyappetit-soijarouhe-500…
Joo, tuo. Meillä saa vaan vegesunia ja soyappetit kaupoista.
Olen "lihansyöjä" mutta säästösyistä ja varalta pidän soijarouhetta kaapissa. Jonkin meksikonpadan teen ihan mielelläni soijasta, mausteita kun on niin ei oikeastaan väliä onko lihaa vai soijaa.
Vierailija kirjoitti:
Paras soijarouhe on mahdollisimman kaukana.
Kiitos tästä hyödyllisestä, aikuismaisesta kommentista
Kukaan täysjärkinen ei laita suuhunsa moista paskaa. Soija syötetään lehmille ja sioille jotta voimme syödä ne.
Vierailija kirjoitti:
Käyttäkää kotimaisia herne- ja härkäpapuvalmisteita, että säästyy sademetsät.
Syön kotimaista lihaa että säästyy sademetsät.
Vierailija kirjoitti:
Kukaan täysjärkinen ei laita suuhunsa moista paskaa. Soija syötetään lehmille ja sioille jotta voimme syödä ne.
Niin, koska se on ravitsemuksellisesti erittäin hyvä, löytyy animohapot, paljon proteiinia ja vähän rasvaa.
Mutta jatka sinä toki kuolleiden eläinten ruumiiden syöntiä, kuolleen raato nam nam.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Käyttäkää kotimaisia herne- ja härkäpapuvalmisteita, että säästyy sademetsät.
Syön kotimaista lihaa että säästyy sademetsät.
Miten voi joku olla noin pihalla?
Noin 80-90 prosenttia maailman soijasta menee tehotuotettujen ELÄINTEN ruuaksi (joo ei Suomessa), ja Sademetsien tilalla oleva soija menee niille sataprosenttisesti.
Suomessa myytävien soijatuotteiden soija on Euroopasta.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kukaan täysjärkinen ei laita suuhunsa moista paskaa. Soija syötetään lehmille ja sioille jotta voimme syödä ne.
Niin, koska se on ravitsemuksellisesti erittäin hyvä, löytyy animohapot, paljon proteiinia ja vähän rasvaa.
Mutta jatka sinä toki kuolleiden eläinten ruumiiden syöntiä, kuolleen raato nam nam.
Viherpiipertäjä ei taida tietää että ihminen on luotu syömään lihaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kukaan täysjärkinen ei laita suuhunsa moista paskaa. Soija syötetään lehmille ja sioille jotta voimme syödä ne.
Niin, koska se on ravitsemuksellisesti erittäin hyvä, löytyy animohapot, paljon proteiinia ja vähän rasvaa.
Mutta jatka sinä toki kuolleiden eläinten ruumiiden syöntiä, kuolleen raato nam nam.
Viherpiipertäjä ei taida tietää että ihminen on luotu syömään lihaa.
Sinä et taida tietää, että ihminen on sekasyöjä (tutki vaikka hampaitasi ja ihmisten suolistoa) ja pärjäämme erittäin hyvin ilman lihaa
Vierailija kirjoitti:
Käyttäkää kotimaisia herne- ja härkäpapuvalmisteita, että säästyy sademetsät.
Mikä härkäpapuvalmiste on hyvä?
PS. tässä tapauksessa on mentävä koulun antamalla ohjeella, mutta mielellämme kokeilemme härkäpapuvalmisteita, kunhan eivät sisällä pippuria
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Käyttäkää kotimaisia herne- ja härkäpapuvalmisteita, että säästyy sademetsät.
Mikä härkäpapuvalmiste on hyvä?
PS. tässä tapauksessa on mentävä koulun antamalla ohjeella, mutta mielellämme kokeilemme härkäpapuvalmisteita, kunhan eivät sisällä pippuria
Suomen soijatuotteissa ei ole kuin eurooppalaista soijaa, mutta Härkis on jees.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Käyttäkää kotimaisia herne- ja härkäpapuvalmisteita, että säästyy sademetsät.
Syön kotimaista lihaa että säästyy sademetsät.
Miten voi joku olla noin pihalla?
Noin 80-90 prosenttia maailman soijasta menee tehotuotettujen ELÄINTEN ruuaksi (joo ei Suomessa), ja Sademetsien tilalla oleva soija menee niille sataprosenttisesti.
Suomessa myytävien soijatuotteiden soija on Euroopasta.
Eli säästyy sademetsän siis.
Se on se jossa valkoista paketissa. On vähän isompaa, toinen on osaksi jauhoa ja tuntuu että maku pahempi. Meillä vaan ei saa joka kaupasta sitä parempaa.