Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Onko teillä friteerauskeitin ja jos on, niin miten usein käytät sitä

Vierailija
23.11.2014 |

ja mitä friteeraat?

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
23.11.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

On kyllä. Käytämme ehkä 4-5 kertaa vuodessa, toisinaan enemmän ja toisinaan vähemmän. Friteeraamme lihapiirakoita, japanilaisia ruokia (mm. tonkatsu) sekä vaalealihaista kalaa taikinakuoressa. Vappuna tietty munkkeja.

Kaikki sanovat että turha kapistus, mutta en ole samaa mieltä.

Vierailija
2/3 |
24.11.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meillä on, ja käytössä noin 2-5 kertaa kuussa. Uppopaistan mm. ranskalaiset, lohkoperunat, kanansiivet ja kalapuikot (!! Jäisestä valmiiksi n. 3-5min, ja paljon parempia kuin uunissa/pannulla paistamalla), tulee huippuhyvää! Friteeraan useimmiten sipulirenkaita tai kanaa, mutta myös esim katkaravut, lohi ja pekoni (miehen mielestä) ovat hyviä friteerattuina. Huippukapistus, pieni sopii 2-4 hlön ruokien valmistukseen, useammassa erässä toki, mutta jos porukkaa on enemmän, kannattaa satsata isompaan. Itsellä pieni, ja harmittaa kun ei heti tullut ostettua isompaa..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
24.11.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei ole. Aika tarpeeton kapistus. Valurautapata ja hyvä paistolämpömittari ovat perusvälineitä, joilla friteeraus onnistuu vallan mainiosti. Uppopaistamiseen ei tarvita yhden asian laitteita.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän kolme neljä