Vierailija

On tosi sitkeetä flunssaa meinaan...onko jotain rajaa poissaoloille..? Mitä jos sairastellessa menee kaksi viikkoa tai yli? Tuleeko jossain kohtaa ongelmia, vai voiko vaan merkata wilman kautta sairaaksi niin kauan kuin tarve.

  • ylös 5
  • alas 2

Kommentit (5)

Vierailija

Yksittäinen pitkä poissaolo esim. influenssan takia ok. Jos näitä tulee enemmän, ois hyvä saada lääkäriltä joku paperi, niin ei turhaan epäillä lintsausta.

Ope

  • ylös 10
  • alas 0
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

On joku tuntimääräraja tietyn ajan sisällä, jonka jälkeen tulee joku kokous, mihin vanhemman kuuluu osallistua. Tosin jos on sairaudesta todistukset, niin ehkä sen voi välttää.

flunssa+keuhkokuume tekee pitkän tauon, puhumattakaan sitten koronasta, tosin siihen saa määräyksen olla poissa ja sitä jatketaan, jos oireet jatkuvat

Vierailija

Sairauden takia saa kyllä olla poissa. Mut tosiaan kun tietty tuntiraja ylittyy, tulee yhteistyökokous. Kokouksen tarkoituksena on varmistaa että koululainen on saavuttanut oppimistavoitteet sairastelusta huolimatta ja miettiä onko tukitoimille tarvetta. Ja tietysti myös keskustella siitä onko sairastelun takana ehkä jotain kiusaamista ym

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla