Mitä lihaa käytät lihapadan tehdessäsi?
Mietin sisäpaistin, kulmapaistin ja kaslerin välillä..
Kommentit (25)
Paistia useinmiten mutta halvemmatkin lihat käy hyvin, haudutusaika on vaan pidempi. Parempaa makua saa vaikka poskista, lavasta, potkasta, häränhännistä, niskasta, rintalihasta tms.
Ap:n kolmikosta sisäpaisti tietty nopein.
Crock Potiin menee mikä vaan ja hyvää tulee 8h haudutuksen jälkeen.
Vierailija kirjoitti:
Hirvenliha on nyt satokausituote.
Eipä sitä kaupoista löydy kuin pakastettuna :D
Vierailija kirjoitti:
Hirvenliha on nyt satokausituote.
Hirvi on hirveetä 🤮
Lihan syönti pitäs lopettaa on epäterveellistä.
Hirvenlihaa ensimmäkseen, toisinaan possua tai molempia karjalanpaistin tapaan. Naudanlihaa en ole ostanut kaupasta vuosikymmeniin muuta kuin jauhelihana tai joskus harvoin tarjouspihvinä.
Pataruokaan menee mikä tahansa hitaamminkin kypsyvä liha.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Hirvenliha on nyt satokausituote.
Eipä sitä kaupoista löydy kuin pakastettuna :D
Hih hih, meidän lähikaupasta löytyy.
T. Merimaskulainen
Olen niin viimisen päälle puolueen mies että syön vain valkoista muumin lihaa. Syksyllä satunnaisesti myös hattivatteja.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Hirvenliha on nyt satokausituote.
Eipä sitä kaupoista löydy kuin pakastettuna :D
Hih hih, meidän lähikaupasta löytyy.
T. Merimaskulainen
Voihan täällä ihmiset puhua mitä sattuu. On vaan melko vaikea uskoa väitettäsi kun esim. KCM Länsikeskuksenkaan valikoimasta ei löydy kuin säilykkeitä. Tässä juuri nettikauppaa selaan.
Sianlihaa ruokalajista riippumatta.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Hirvenliha on nyt satokausituote.
Eipä sitä kaupoista löydy kuin pakastettuna :D
Hih hih, meidän lähikaupasta löytyy.
T. MerimaskulainenVoihan täällä ihmiset puhua mitä sattuu. On vaan melko vaikea uskoa väitettäsi kun esim. KCM Länsikeskuksenkaan valikoimasta ei löydy kuin säilykkeitä. Tässä juuri nettikauppaa selaan.
Meidän Cittariin tulee metsästyskaudella ehkä 10kg hirvenlihaa, 48€/kilo. Eipä tule ostettua. Peurasta on metsästäjillä liikatarjontaa joten viimeksi saimme ilmaiseksi yhden kokonaisen ruhon. Ei ole ollenkaan niin hyvää kuin hirvenliha
Joku palapaisti on aika passelia. ei kauhean kallista, mutta kuitenkin sopivan mureaa, ettei tarvitse ihan yöt läpeensä hauduttaa.
Pelkkä hirvi on minusta ihan liian vähärasvaista yksinään johonkin ruokaan. Possua sekaan tai jotain muuta.
Kulma- tai ulkopaistia, joskus etuselkää. Kasler on possua ja sitä käytän pulled porkiin ja karjalanpaistiin.
Riippuu mikä lihapata on tekeillä. Joskus karjalanpaistilihoja, joskus nautaa, joskus possua, hirveä, karitsaa.
Ap:n vaihtoehdoista laittaisin kassleria. Pataan rasvaisempia paloja niin tulee maukkaampaa sapuskaa.
Jauhen lihaa😂