Maku josta pidät mutta joka pohjimmiltaan on outo/erikoinen?
Juuri söin pistaasijäätelöä ja rakastan pistaaseja, mutta kun aloin tarkemmin miettimään niin oikeastaan pistaasin maku on paha ja outo, ja vielä oudompaa on sotkea jäätelöön suolaisia pistaasinpaloja ;)
Mikä on sun herkku joka on vähän outo tai kummallinen kuitenkin?
Kommentit (21)
Hillosipuli. Ne on omituisen makuisia, mutta silti koukuttavan hyviä. Mä voin kaataa niitä puoli purkillista pizzan päälle, ihan parasta.
Käyttäjä7437 kirjoitti:
HP-kastike. Siinä on taatelia ja tamarindia sekä mallasuutetta. Laitan sitä joka ruokaan. Ihanaa.
Tää on joo hyvä esimerkki. Tavallaan se on oikeastaan pahaa, mutta sitten kuitenkin hyvää ;)
Mango, outo vähän saippuan ja havuneulaisen maku. Tykkään, ja toisaalta en.
Salmiakki. Tuntuu suomalaisista ihan normaalilta herkulta, mutta harva ulkomaalainen kaverini on ammoniumkloridin mausta ihastunut.
Maksalaatikko mansikkahillolla. Toisille se on pyhäinhäväistys, minulle taivaallista.
Aurajuusto. Vielä pari vuotta sitten inhosin, nykyään en suostu syömään vaikkapa pizzaa ilman sitä. Jos sitä on kaapissa, saatan napostella palasia ihan pelkälteen. :D
Turkinpippuri kirjoitti:
Salmiakki. Tuntuu suomalaisista ihan normaalilta herkulta, mutta harva ulkomaalainen kaverini on ammoniumkloridin mausta ihastunut.
Muutama vuosi sitten lähetin jenkkeihin kaverilleni salmiakkia ja pyysin häntä kuvaamaan reaktionsa. "What the hell is this, are you trying to kill me or what?! Eww!" 😂 Kyseessä oli Turkin Pippuri-patukka. Mulle herkkua, mutta totta, aika harva ulkomaalainen lämpenee salmiakille.
Simpukat. Toisaalta tykkään niistä paljon esim. pizzan päällä, mutta toisaalta taas…yh. Maistuvat vähän liikaa mereltä.
Lapsena tykkäsin dipata pieniä tomaatteja sokeriin. Hyvää. Aaa että.
Vierailija kirjoitti:
Turkinpippuri kirjoitti:
Salmiakki. Tuntuu suomalaisista ihan normaalilta herkulta, mutta harva ulkomaalainen kaverini on ammoniumkloridin mausta ihastunut.
Muutama vuosi sitten lähetin jenkkeihin kaverilleni salmiakkia ja pyysin häntä kuvaamaan reaktionsa. "What the hell is this, are you trying to kill me or what?! Eww!" 😂 Kyseessä oli Turkin Pippuri-patukka. Mulle herkkua, mutta totta, aika harva ulkomaalainen lämpenee salmiakille.
Ulkomaalainen vaimoni syö melkein mitä tahansa suomalaisia perinneruokia. Mämmi ja mustamakkara menee, mutta ainoa poikkeus on juurikin tuo salmiakki. Oli näkemisenarvoisia ilmeitä, kun aikoinaan tarjosin niitä sen sukulaisille ja kavereille. 😂
Grapemehu.
Tomaattimehu. Jänniä makuja.
Karstojen pehmeä maku älyämpäristä pieksee mennen tullen minkä tahansa kukan maun.
Salmiakki ja maito. Siis suu täyteen jotain aakkosia tai kaloja, mässytetään ja maitohuikka perään.
Suklaalla täytetyt turkinpippurit -> iso pettymys! Saako palauttaa kauppaan pussin, josta on syöty yksi?
Aikoinaan koulussa oli hiutaleista tehtyä perunamuusia, joka ei maistunut lainkaan perunamuusilta, mutta tykkäsin siitä silti. Kotona muusi valmistettiin aina perunoista.
Vierailija kirjoitti:
Turkinpippuri kirjoitti:
Salmiakki. Tuntuu suomalaisista ihan normaalilta herkulta, mutta harva ulkomaalainen kaverini on ammoniumkloridin mausta ihastunut.
Muutama vuosi sitten lähetin jenkkeihin kaverilleni salmiakkia ja pyysin häntä kuvaamaan reaktionsa. "What the hell is this, are you trying to kill me or what?! Eww!" 😂 Kyseessä oli Turkin Pippuri-patukka. Mulle herkkua, mutta totta, aika harva ulkomaalainen lämpenee salmiakille.
Olen ihan suomalainen mutten koskaan ole voinut sietää salmiakkia.
HP-kastike. Siinä on taatelia ja tamarindia sekä mallasuutetta. Laitan sitä joka ruokaan. Ihanaa.