Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Löytyykö hyviä kinkkukiusausreseptejä, olen katsonut kaikki kotikokin ohjeet ja niissä ei ole päätä eikä häntää

Vierailija
09.09.2021 |

3 lapsinen perhe kyseessä. Makaronilaatikon tilalle:)

Kommentit (11)

Vierailija
1/11 |
09.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tarviiko siihen reseptiä?

Vierailija
2/11 |
09.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eikö ne kaikki kinkkikiusaukset ole tätä tyyppiä?

https://www.k-ruoka.fi/reseptit/helppo-kinkkukiusaus

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/11 |
09.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Eikö ne kaikki kinkkikiusaukset ole tätä tyyppiä?

https://www.k-ruoka.fi/reseptit/helppo-kinkkukiusaus

Suunnilleen tuolla ohjeella aina teen jauhelihavuokaa.

Vierailija
4/11 |
09.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuori ja suikaloi perunat. Kuori ja pilko sipulit, paista sipulit voissa. Suikaloi kinkku (siis oikea kinkku, ei mitään "kinkkusuikaleita", ne ei ole kinkkua) Lado vuokaan kerroksittain perunasuikaleet, sipulit ja kinkut. Kaada sekaan kuohukermaa, paista uunissa 175 astetta noin tunti.

Vierailija
5/11 |
09.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Eikö ne kaikki kinkkikiusaukset ole tätä tyyppiä?

https://www.k-ruoka.fi/reseptit/helppo-kinkkukiusaus

Toi ei ole ruokaa.

Vierailija
6/11 |
09.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Eikö ne kaikki kinkkikiusaukset ole tätä tyyppiä?

https://www.k-ruoka.fi/reseptit/helppo-kinkkukiusaus

Kamalaa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/11 |
09.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse käytän tuoreita perunoita ja sipulia sekä valkosipulia. Ruokakermaa jonka kuumennan ja lisään lihafondia. Aurajuustomurua vielä niin hyvää tulee. Pippuria tietenkin myös. Ja sitä kinkkua. Senkin ostan palana ja leikkelen sopiviksi siivuiksi.

Vierailija
8/11 |
09.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Perunasipulisekoituksella ei kyllä saa hyvää ikinä, tai sitten minä en vain osaa. Joko se jää irtonaiseksi, missä perunat ja kinkkusuikaleet lilluvat kermassa tai sitten paistuu mössöksi, riippuen paistoajasta. Ihan kuin perunasipulisekoitukselle ei löytyisi optimaalista paistoaikaa, missä se imee kermaa sopivasti ilman, että peruna hajoaa.

Ihan perunasta tehdyillä suikaleilla tulee paras kiusaus, ihan sama mitä siihen laittaa lisäksi (kinkkua, jauhelihaa, broileria, lohta, kasviksia jne). Kermallakaan ei ole niin paljon väliä, kun käyttää perunoita, eli onnistuu jopa sillä parjatulla ruokakermallakin. Mutta kuohukermalla tulee toki paras.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
10/11 |
09.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Näissä lähdetään turhan usein hifistelemään kaikella erikoisella vaikka omasta mielestä asia on niinkin yksinkertainen kuin hyvät raaka-aineet, sen perus kinkkumakkaran kun korvaa savusauna kinkulla niin se jo tekee ihmeitä, perunasipuli sekoituksen tekee itse, ottaisin oman maun mukaan eli ohuella kuorella ja kuorimatta pilkkoisin jne.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/11 |
09.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Itse käytän tuoreita perunoita ja sipulia sekä valkosipulia. Ruokakermaa jonka kuumennan ja lisään lihafondia. Aurajuustomurua vielä niin hyvää tulee. Pippuria tietenkin myös. Ja sitä kinkkua. Senkin ostan palana ja leikkelen sopiviksi siivuiksi.

Ja ruokakermalla pilaat koko ruuan :D:D