Löytyykö hyviä kinkkukiusausreseptejä, olen katsonut kaikki kotikokin ohjeet ja niissä ei ole päätä eikä häntää
3 lapsinen perhe kyseessä. Makaronilaatikon tilalle:)
Kommentit (11)
Eikö ne kaikki kinkkikiusaukset ole tätä tyyppiä?
https://www.k-ruoka.fi/reseptit/helppo-kinkkukiusaus
Vierailija kirjoitti:
Eikö ne kaikki kinkkikiusaukset ole tätä tyyppiä?
https://www.k-ruoka.fi/reseptit/helppo-kinkkukiusaus
Suunnilleen tuolla ohjeella aina teen jauhelihavuokaa.
Kuori ja suikaloi perunat. Kuori ja pilko sipulit, paista sipulit voissa. Suikaloi kinkku (siis oikea kinkku, ei mitään "kinkkusuikaleita", ne ei ole kinkkua) Lado vuokaan kerroksittain perunasuikaleet, sipulit ja kinkut. Kaada sekaan kuohukermaa, paista uunissa 175 astetta noin tunti.
Vierailija kirjoitti:
Eikö ne kaikki kinkkikiusaukset ole tätä tyyppiä?
https://www.k-ruoka.fi/reseptit/helppo-kinkkukiusaus
Toi ei ole ruokaa.
Vierailija kirjoitti:
Eikö ne kaikki kinkkikiusaukset ole tätä tyyppiä?
https://www.k-ruoka.fi/reseptit/helppo-kinkkukiusaus
Kamalaa!
Itse käytän tuoreita perunoita ja sipulia sekä valkosipulia. Ruokakermaa jonka kuumennan ja lisään lihafondia. Aurajuustomurua vielä niin hyvää tulee. Pippuria tietenkin myös. Ja sitä kinkkua. Senkin ostan palana ja leikkelen sopiviksi siivuiksi.
Perunasipulisekoituksella ei kyllä saa hyvää ikinä, tai sitten minä en vain osaa. Joko se jää irtonaiseksi, missä perunat ja kinkkusuikaleet lilluvat kermassa tai sitten paistuu mössöksi, riippuen paistoajasta. Ihan kuin perunasipulisekoitukselle ei löytyisi optimaalista paistoaikaa, missä se imee kermaa sopivasti ilman, että peruna hajoaa.
Ihan perunasta tehdyillä suikaleilla tulee paras kiusaus, ihan sama mitä siihen laittaa lisäksi (kinkkua, jauhelihaa, broileria, lohta, kasviksia jne). Kermallakaan ei ole niin paljon väliä, kun käyttää perunoita, eli onnistuu jopa sillä parjatulla ruokakermallakin. Mutta kuohukermalla tulee toki paras.
Näissä lähdetään turhan usein hifistelemään kaikella erikoisella vaikka omasta mielestä asia on niinkin yksinkertainen kuin hyvät raaka-aineet, sen perus kinkkumakkaran kun korvaa savusauna kinkulla niin se jo tekee ihmeitä, perunasipuli sekoituksen tekee itse, ottaisin oman maun mukaan eli ohuella kuorella ja kuorimatta pilkkoisin jne.
Vierailija kirjoitti:
Itse käytän tuoreita perunoita ja sipulia sekä valkosipulia. Ruokakermaa jonka kuumennan ja lisään lihafondia. Aurajuustomurua vielä niin hyvää tulee. Pippuria tietenkin myös. Ja sitä kinkkua. Senkin ostan palana ja leikkelen sopiviksi siivuiksi.
Ja ruokakermalla pilaat koko ruuan :D:D
Tarviiko siihen reseptiä?