Vierailija

Teetkö itse vai kaupan? Leivän päälle?

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (1)

Vierailija

Totta kai on. Mutta siitä saa monenmakuista, kokeile vaikka Lidlin tavallista hummusta ja curryhummusta. Molemmat hyviä.

Itse teen yleensä itse, koska se on erittäin helppoa ja saa maustettua miten tykkää. Osta purkki kik-hernettä, heitä se liemineen ja pari ruokalusikallista tahini-tahnaa, vettä muutama rkl, samoin oliiviöljyä, pari valkosipulinkynttä jauhettuna, pari rkl sitruunamehua, persiljaa, hiukan suolaa, chilijauhetta ja jeeraa. Hienonna tahnaksi sauvasekottimella tai blenderillä. Siinä se. 

Hummusta voi panna leivälle tai syödä dippinä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla