Fazer ja muut vetävät hurjan määrät pullaa leipää piirakaa ym pois
Osaako joku sanoo miks tätä etyleenioksidia joka on ihan yleisvaarallinen myrkky on jatkuvasti näis tuotteissa. KEsästä saakka vissiin kolkyt takaisinvetoo.. älä syö näitä leipiä ym:
https://terveydenmedia.fi/hurja-maara-takaisinvetoja-muun-muassa-fazeri…
Kommentit (9)
Eikö tätä ksantaanikumia jossa tätä on, voi mitenkään saada kuriin.
Eikö ole mitään korvaavaa tuotetta kuin tämä ksantaanikumi
Mutta hyvä että valovonta toimii eikö?
Nyt siis on niin että jos jotain etyleenioksidia vähän puraisee niin siitä ei vielä mitään muuta tule kuin se että kun tietää että se voi aiheuttaa pitkäaikaiskäytössä syöpää, niin huimasee vähän psykologisesti päästä. Oikeastihan mitään ei tapahdu että syö piirakan.
Kaikki gluteenittomia tuotteita.
Liittyykö jotenkin siihen, että yritetään saada gluteenittomista mahdollisimman "tavallisia" vastaavia? Käsittääkseni usein joudutaan keikkailemaan kun gluteenittomien ainesten leivonta-ominaisuudet ovat erilaiset kuin esim vehnän.
se on se lisäaine