Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Sieni vinkkejä?

Vierailija
02.10.2014 |

En tunnista kuin mustan torvisienen, kanttarellin, suppilovahveron ja tatin(en tunnista mikä tatti).

Noista harvoin löydän kahta ensimmäistä. Eli periaatteessa sienessä käydessä en kerää kuin kahta lajia.

Eli vinkkejä hyvistä ruokasienistä, ja kuinka niitä tunnistaa.

 

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
02.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kolmen tähden ruokasieniä kuvineen ja tuntomerkkeineen: http://www.luontoportti.com/suomi/fi/sienet/?list=1

Vierailija
2/3 |
02.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Rouskut on hyviä ja helppoja tunnistaa. Miedonmakuiset rouskut voi paistaa sellaisenana pannulla, kirpeät ryöpätään. Opettele rouskujen yleiset tuntomerkit ja pari yleisintä rouskua ylipäätään. Maitoa kun tulee leikkauspinnasta, niin rouskuhan se on. Itse kerään haaparouskuja, kangasrouskuja, karvarouskuja ja sikurirouskuja. Namii :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
02.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

3:selle, Onko se varma tuntomerkki, eikö mistään muista tule maitoa?

Onko kirpeät myrkyllisiä? Tunnistaako maun selvästi?

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi yhdeksän viisi