Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten valmistat/maustat pitsan ?

Vierailija
26.08.2021 |

Ihan alusta lähtien.

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
26.08.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pizzassa - myös pizzeriassa - kaikista tärkeintä on tomaattikastike ja juusto.

Ei tarvi maustaa erikseen, kun nämä kaksi ovat kohdallaan.

Vierailija
2/5 |
26.08.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oreganoa ja mozzarellaa reilusti. Pohjan pitää olla ohut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
26.08.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pitkään haudutettu tomaattisoossi, jossa mm. jotain makusuolaa, himppu sokeria/hunajaa, mustapippuria (chiliä), oreganoa, timjamia, ehkä aavistus garam masalaa. Tomaattimurska, jossa myös tomaattipyrettä ja luiraus laatuisaa ketsuppia. Keitellään kasaan ja maistetaan/maustetaan joka välissä. Maun pitää olla tasapainoinen ja voimakas, koostumuksen paksuhko.

Vierailija
4/5 |
26.08.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Euron pitsat lähikaupasta:  

VEHNÄJAUHO, vesi, Valio® JUUSTO 10 %, liha 10 % (viljaporsas, nauta, broileri), tomaattipyre, rypsiöljy, sokeri, SOIJAPROTEIINIVALMISTE, silava, mausteet (mm. valkosipuli, mustapippuri, valkopippuri, basilika, oregano, cayenne), muunnettu perunatärkkelys, KAURAKUITU, perunatärkkelys, jodioitu suola, nostatusaineet (E 450, E 500), perunakuitu, hiiva, happamuudensäätöaine sitruunahappo, dekstroosi, aromit. Viljaporsaan-, naudan- ja broilerinlihan alkuperä Suomi.  

Ja maku on sen mukainen.

 

Vierailija
5/5 |
26.08.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pohjan pitää olla ohut, jotta se on rapeaa.  Valkosipulista joku tykkää, joku ei.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan kuusi kuusi