Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Croissanttien paistaminen? Neuvoja?

Vierailija
25.08.2021 |

Tilasin croissantteja ja suklaacroissantteja. Kuvittelin saavani valmiita tuotteita, mutta sain raakapakasteita. Paistoin sulaneet tuotteet saamani ohjeen mukaan 160 asteessa kuusi minuuttia, käänsin pellin ja paistoin niitä vielä kahdeksan minuuttia.
Leivonnaisista valui voita leivinpaperille ja tuotteet vaikuttavaat raaoilta, joten nostin lämpötilaa ja jatkan paistamista.
Mitä tein väärin, kun paistaminen epäonnistui?

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
25.08.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pitikö muka sulattaa??

Vierailija
2/4 |
25.08.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aika mieto lämpö ja paistoaikakin vähäinen. Jos kuitenkin ohjeessa oli nuo niin olisin tehnyt samoin kuin sinä. Netissä on kaikenlaisia paisto-ohjeita joissa korkeampi lämpötila ja pidempi paistoaika

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
25.08.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Pitikö muka sulattaa??

Piti sulattaa. 

Vierailija
4/4 |
25.08.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Aika mieto lämpö ja paistoaikakin vähäinen. Jos kuitenkin ohjeessa oli nuo niin olisin tehnyt samoin kuin sinä. Netissä on kaikenlaisia paisto-ohjeita joissa korkeampi lämpötila ja pidempi paistoaika

Ihmettelin sekä lämpötilaa että paistoaikaa. 

Eniten ihmettelin sitä, että voit valuivat leivinpaperille. :D

ap

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän yksi kahdeksan