Croissanttien paistaminen? Neuvoja?
Tilasin croissantteja ja suklaacroissantteja. Kuvittelin saavani valmiita tuotteita, mutta sain raakapakasteita. Paistoin sulaneet tuotteet saamani ohjeen mukaan 160 asteessa kuusi minuuttia, käänsin pellin ja paistoin niitä vielä kahdeksan minuuttia.
Leivonnaisista valui voita leivinpaperille ja tuotteet vaikuttavaat raaoilta, joten nostin lämpötilaa ja jatkan paistamista.
Mitä tein väärin, kun paistaminen epäonnistui?
Kommentit (4)
Aika mieto lämpö ja paistoaikakin vähäinen. Jos kuitenkin ohjeessa oli nuo niin olisin tehnyt samoin kuin sinä. Netissä on kaikenlaisia paisto-ohjeita joissa korkeampi lämpötila ja pidempi paistoaika
Vierailija kirjoitti:
Pitikö muka sulattaa??
Piti sulattaa.
Vierailija kirjoitti:
Aika mieto lämpö ja paistoaikakin vähäinen. Jos kuitenkin ohjeessa oli nuo niin olisin tehnyt samoin kuin sinä. Netissä on kaikenlaisia paisto-ohjeita joissa korkeampi lämpötila ja pidempi paistoaika
Ihmettelin sekä lämpötilaa että paistoaikaa.
Eniten ihmettelin sitä, että voit valuivat leivinpaperille. :D
ap
Pitikö muka sulattaa??