Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Voinko tehdä joululaatikot nyt pakastimeen?

Vierailija
04.09.2014 |

Vai maistuvatko ne jouluna jo ihan eltaantuneilta, varsinkin, kun tykkään laittaaunnon lorauksen kermaa ja voita? Nyt olisi aikaa ja raaka-aineet parhaimmillaan.

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
04.09.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksei voisi?? Jos maustamisella tarvetta sulatuksen jälkeen ni sitten laittaa kun lämmittää ruokailulle

Vierailija
2/3 |
04.09.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse teen noita juureslaatikoita aina ennen Joulua, mutta nuo juurekset kuorin, keitän ja soseutan ja pakastan jo nyt syksyllä, kun korjaan satoa. On helppo valmiista soseesta pyöräyttää sitten lähellä juhlaa. Mutta varmaan voi myös tehdä nytkin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
04.09.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voit tehdä, vaikka laitatkin kermaa ja voita =) Meillä on tänäkin vuonna, kuten monesti muulloinkin, syöty viimeiset laatikot pääsiäisen aikoihin ja aivan hyvä ovat olleet! Kun ne itse tekee hyvistä aineista ja pakastaa pian, niin säilyvät kyllä!

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän kolme kaksi