Lue keskustelun säännöt.
Voinko tehdä joululaatikot nyt pakastimeen?
04.09.2014 |
Vai maistuvatko ne jouluna jo ihan eltaantuneilta, varsinkin, kun tykkään laittaaunnon lorauksen kermaa ja voita? Nyt olisi aikaa ja raaka-aineet parhaimmillaan.
Kommentit (3)
Itse teen noita juureslaatikoita aina ennen Joulua, mutta nuo juurekset kuorin, keitän ja soseutan ja pakastan jo nyt syksyllä, kun korjaan satoa. On helppo valmiista soseesta pyöräyttää sitten lähellä juhlaa. Mutta varmaan voi myös tehdä nytkin.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Voit tehdä, vaikka laitatkin kermaa ja voita =) Meillä on tänäkin vuonna, kuten monesti muulloinkin, syöty viimeiset laatikot pääsiäisen aikoihin ja aivan hyvä ovat olleet! Kun ne itse tekee hyvistä aineista ja pakastaa pian, niin säilyvät kyllä!
Miksei voisi?? Jos maustamisella tarvetta sulatuksen jälkeen ni sitten laittaa kun lämmittää ruokailulle