Pedofiilien metsästäjä Mikko Parantainen ansaitsee mitalin.

Sivut

Kommentit (98)

Vierailija

"Lehtijutun perusteella Parantainen tilaa käräjäoikeudesta asiakirjan, josta selviää rikoksen tekijän nimi ja kotipaikka" Tässä jutussa oli ensiarvoista nuo tuomioiden haku käräjäoikeudesta. Ei vain hutkittu kuten täällä tuntuu olevan tapana.

Vierailija

Sankariksi pääsee googlaamalla, koska nykytoimittajat ei jaksa itse tehdä edes sitä :)

Toisaalta eipä Parantainen saanut esim. eilen kerrottua, että muuramen pedo on taas tutkinnassa jostain rikoksesta. Tämäkin piti lukea lehdestä.

 

Vierailija

Ja paskan marjat. Itse en onneksi koskaan liittynyt sen keskosryhmään, jos olisin liittynyt niin nyt eronnut. En tykkää siitä, että Facebookia käytetään kenenkään jahtaamiseen. Tuokin jätkä naamioi lynkkauspostauksensa muka lakialoitteiksi. Omalta seinältäni poistan kaikki tähän liittyvät postaukset, jos joku pölö niitä jakelee.

Vierailija
Vierailija

Itse tuo jahtaa juuri 18-vuotta täyttäneitä tyttösiä. Aika hassua :D

Mutta kyllä nostan työlleen hattua!

mistä tiedät?

Vierailija

Miksi jättää kuningasidea vain lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä tuomittuihin? Samantien vaikkapa rattijuoppojen, kotiväkivallasta ja kavalluksesta tuomittujen nimet ja kuvat omille sivuilleen. Häpeärangaistuksen luulisi ennaltaehkäisevän vielä paremmin näitä rikoksia, sillä seksuaalivietti ei ohjaa ketään kännissä rattiin, puolisoaan ja/tai lastaan hakkaamaan eikä omaisuusrikoksiin.

Vierailija
Vierailija
Miksi jättää kuningasidea vain lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä tuomittuihin? Samantien vaikkapa rattijuoppojen, kotiväkivallasta ja kavalluksesta tuomittujen nimet ja kuvat omille sivuilleen. Häpeärangaistuksen luulisi ennaltaehkäisevän vielä paremmin näitä rikoksia, sillä seksuaalivietti ei ohjaa ketään kännissä rattiin, puolisoaan ja/tai lastaan hakkaamaan eikä omaisuusrikoksiin.
Aivan totta! Kuka viitsisi ryhtyä rattijuoppojen jahtaajaksi? Itse heti alkaisin mutta kun tää työ pitää kiireisenä :(

Vierailija

Mikko Paranatainen eduskuntaan. Agendaksi lapsiin kohdistuvien rikosten ja rattijuoppojen tuomioiden korotus. Musta vaikutti ihan symppikseltä. 

Vierailija

Vieläköhän Seiskan Hörkkö lähettää tuolle käräjäoikeuksien vireilletulolistat, jotka on tarkoitettu vain toimitusten omaan käyttöön?

Vierailija

Sain ihan eri kuvan tuon ulkonäöstä silloin kun Long Playssä oli tuosta juttu. Luulin että se on lihava, parransänkeä, silmälasit, Karjala-lippis, Soini-rintamerkki. 

Vierailija

Jos rinnastaa jonkun 15-vuotiaan kanssa nettihassuttelevan 25-vuotiaan johonkin lapsenraiskaajaan sillä perusteella, ettei itse tajua laista, suomen kielestä ja oikeuskäytännöistä mitään, niin kyllä sellainen ansaitsee enemmänkin oman pärstänsä jonnekin "Suomen urpot" sivustolle vastineeksi.

Lakikirjassa voidaan laittaa vaikka litsari törkeään pahoinpitelyn kanssa samankaltaisen rikosnimikkeen alle, mutta se ei tee niistä samaa asiaa ja hölmöläisten ei pidä mennä möykkäämään siitä, miten pahoinpitelystä ei voi ikinä toipua (eli menee telepaattisesti päättämään uhrin puolesta, että hän on jäänyt vammaiseksi ja stigmatisoi tämän) ja vertaamaan litsarin antajaa pyörätuoliin mukiloijaan. Mielenkiintoista on sekin, miten nettipahoinpitely ei ole rikos, mutta netti"seksi" on. Jos alaikäinen ja täysi-ikäinen leikkitappelevat netissä ja kuvailevat minkälaisilla karate-iskuilla löisivät toisiltaan tajun kankaalle, niin se ei ole rikos, mutta omista, sinänsä suht normaaleista fantasioista puhuminen on. 

En siis tarkoita, että aikuisten kannattaisi harrastaa nettipahoinpitelyjä tai nettiseksiä alaikäisten kanssa, mutta jos niin käy ja heidän on katsottava syyllistyneen johonkin rikokseen, heitä pitäisi syyttää vain siitä mihin he ovat oikeasti syyllistyneet ilman mahtipontisia ja liian suurpiirteisiä nimikkeitä, jotka saavat junttien tunteet pintaan ja inspiroivat harhaanjohtavan tiedon levittämiseen. Suurin osa ihmisistä ei ole oikeustieteen kandeja tai suurempaa, eivätkä helposti näe totuutta paisuttelujen takana. Sen lisäksi heille ei tule auktoriteettiuskovaisen valtion asukkaina mieleen, että jotkut saavat tuomioita täysin syyttöminäkin tai ainakin voivat saada, koska oikeuslaitos koostuu erehtyväisistä ihmisistä. Sen lisäksi on paljon ihmisiä, jotka eivät ole tietoisia kaikista lakipykälistä esim.nettihassuttelun suhteen, mutta noudattaisivat kyllä niitä jos tietäisivät niiden olevan olemassa. Heidän käsityksensä kun perustuu tuhansia vuosia voimassa olleisiin seksuaalisen kanssakäymisen määritelmiin, jotka ovat uudistuneet historiallisessa sekunnissa nettiaikana. 

Näitä asioita ei tietenkään 'saisi' sanoa, koska jotkut uskovat, että mikä tahansa totuuden kertominen, mikä saa ns.pedariongelman näyttämään jotenkin pienemmältä kuin se on, on jonkinlaista uhrien ja ongelman vähättelyä ja on jotenkin jalompaa valehdella ongelma osansa ja nähdä se mustavalkoisemmin, koska sen katsotaan osoittavan välittämistä ja selkärankaisuutta. Tässä on vähän sama psykologinen mekanismi toiminnassa kuin esim.holokaustin kohdalla, jolloin osa ihmisistä haluaa pitää siitä mahdollisimman tuskaisesta ja kurjasta tulkinnasta kiinni (pakko olla kuollut vähintään 5 miljoonaa, jos tutkimus viittaa kolmeen miljoonaan, niin vankilatuomio ja heti) kuin koira kuolaisesta lempirievusta ja suhtautuu äkäisesti sellaiseen mahdollisuuteen, että historia ei ehkä olisi ollut niin kurja ja verinen kuin hän haluaisi uskoa. 

Pitäisi löytää keskitie tietämättömyyteen perustuvan juntteilun ja suojelemisen välillä. Sitä tuossa eilisillan ohjelmassa yksi mies näyttikin osittain painottavan. Eli jos joku lapsenraiskaaja joutuu johonkin rekisteriin, tietyt uramahdollisuudet sulkeutuvat ja on jossakin sivulla, niin OK, suuri osa ihmisistä luultavasti voisi hyväksyä sen myös perustiedoilla varustettuna. Mutta tällä hetkellä sinne on vaarassa joutua myös sellaisia ihmisiä, jotka eivät ole tietäneet tehneensä mitään väärää, joidenka uhrit eivät koe heidän tehneen mitään väärää ja jotka eivät ole ikinä koskettaneet alle 16-vuotiasta edes nenänpäähän. 

Vierailija

Mikko uskoo vanhatestamentillisesti koston voimaan. Fiksumpaa olisi tietenkin yrittää ennaltaehkäistä pedofiilien tekemiä seksirikoksia vapaaehtoisen terapian avulla ja ohjata jo rikoksiin syyllistyneet pakollisen terapian ja jälkiseurannan kautta takaisin yhteiskuntaan. Mutta silloin ei Mikko pääsisi tuntemaan jahdin huumaa ja oikeamielistä vihaa.

Sivut

Thread has been locked.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat