Sivut

Kommentit (98)

"Lehtijutun perusteella Parantainen tilaa käräjäoikeudesta asiakirjan, josta selviää rikoksen tekijän nimi ja kotipaikka" Tässä jutussa oli ensiarvoista nuo tuomioiden haku käräjäoikeudesta. Ei vain hutkittu kuten täällä tuntuu olevan tapana.

Sankariksi pääsee googlaamalla, koska nykytoimittajat ei jaksa itse tehdä edes sitä :)

Toisaalta eipä Parantainen saanut esim. eilen kerrottua, että muuramen pedo on taas tutkinnassa jostain rikoksesta. Tämäkin piti lukea lehdestä.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ja paskan marjat. Itse en onneksi koskaan liittynyt sen keskosryhmään, jos olisin liittynyt niin nyt eronnut. En tykkää siitä, että Facebookia käytetään kenenkään jahtaamiseen. Tuokin jätkä naamioi lynkkauspostauksensa muka lakialoitteiksi. Omalta seinältäni poistan kaikki tähän liittyvät postaukset, jos joku pölö niitä jakelee.

Vierailija

Itse tuo jahtaa juuri 18-vuotta täyttäneitä tyttösiä. Aika hassua :D

Mutta kyllä nostan työlleen hattua!

mistä tiedät?

Miksi jättää kuningasidea vain lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä tuomittuihin? Samantien vaikkapa rattijuoppojen, kotiväkivallasta ja kavalluksesta tuomittujen nimet ja kuvat omille sivuilleen. Häpeärangaistuksen luulisi ennaltaehkäisevän vielä paremmin näitä rikoksia, sillä seksuaalivietti ei ohjaa ketään kännissä rattiin, puolisoaan ja/tai lastaan hakkaamaan eikä omaisuusrikoksiin.

Vierailija
Miksi jättää kuningasidea vain lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä tuomittuihin? Samantien vaikkapa rattijuoppojen, kotiväkivallasta ja kavalluksesta tuomittujen nimet ja kuvat omille sivuilleen. Häpeärangaistuksen luulisi ennaltaehkäisevän vielä paremmin näitä rikoksia, sillä seksuaalivietti ei ohjaa ketään kännissä rattiin, puolisoaan ja/tai lastaan hakkaamaan eikä omaisuusrikoksiin.
Aivan totta! Kuka viitsisi ryhtyä rattijuoppojen jahtaajaksi? Itse heti alkaisin mutta kun tää työ pitää kiireisenä :(

Mikko Paranatainen eduskuntaan. Agendaksi lapsiin kohdistuvien rikosten ja rattijuoppojen tuomioiden korotus. Musta vaikutti ihan symppikseltä. 

Vieläköhän Seiskan Hörkkö lähettää tuolle käräjäoikeuksien vireilletulolistat, jotka on tarkoitettu vain toimitusten omaan käyttöön?

Sain ihan eri kuvan tuon ulkonäöstä silloin kun Long Playssä oli tuosta juttu. Luulin että se on lihava, parransänkeä, silmälasit, Karjala-lippis, Soini-rintamerkki. 

Jos rinnastaa jonkun 15-vuotiaan kanssa nettihassuttelevan 25-vuotiaan johonkin lapsenraiskaajaan sillä perusteella, ettei itse tajua laista, suomen kielestä ja oikeuskäytännöistä mitään, niin kyllä sellainen ansaitsee enemmänkin oman pärstänsä jonnekin "Suomen urpot" sivustolle vastineeksi.

Lakikirjassa voidaan laittaa vaikka litsari törkeään pahoinpitelyn kanssa samankaltaisen rikosnimikkeen alle, mutta se ei tee niistä samaa asiaa ja hölmöläisten ei pidä mennä möykkäämään siitä, miten pahoinpitelystä ei voi ikinä toipua (eli menee telepaattisesti päättämään uhrin puolesta, että hän on jäänyt vammaiseksi ja stigmatisoi tämän) ja vertaamaan litsarin antajaa pyörätuoliin mukiloijaan. Mielenkiintoista on sekin, miten nettipahoinpitely ei ole rikos, mutta netti"seksi" on. Jos alaikäinen ja täysi-ikäinen leikkitappelevat netissä ja kuvailevat minkälaisilla karate-iskuilla löisivät toisiltaan tajun kankaalle, niin se ei ole rikos, mutta omista, sinänsä suht normaaleista fantasioista puhuminen on. 

En siis tarkoita, että aikuisten kannattaisi harrastaa nettipahoinpitelyjä tai nettiseksiä alaikäisten kanssa, mutta jos niin käy ja heidän on katsottava syyllistyneen johonkin rikokseen, heitä pitäisi syyttää vain siitä mihin he ovat oikeasti syyllistyneet ilman mahtipontisia ja liian suurpiirteisiä nimikkeitä, jotka saavat junttien tunteet pintaan ja inspiroivat harhaanjohtavan tiedon levittämiseen. Suurin osa ihmisistä ei ole oikeustieteen kandeja tai suurempaa, eivätkä helposti näe totuutta paisuttelujen takana. Sen lisäksi heille ei tule auktoriteettiuskovaisen valtion asukkaina mieleen, että jotkut saavat tuomioita täysin syyttöminäkin tai ainakin voivat saada, koska oikeuslaitos koostuu erehtyväisistä ihmisistä. Sen lisäksi on paljon ihmisiä, jotka eivät ole tietoisia kaikista lakipykälistä esim.nettihassuttelun suhteen, mutta noudattaisivat kyllä niitä jos tietäisivät niiden olevan olemassa. Heidän käsityksensä kun perustuu tuhansia vuosia voimassa olleisiin seksuaalisen kanssakäymisen määritelmiin, jotka ovat uudistuneet historiallisessa sekunnissa nettiaikana. 

Näitä asioita ei tietenkään 'saisi' sanoa, koska jotkut uskovat, että mikä tahansa totuuden kertominen, mikä saa ns.pedariongelman näyttämään jotenkin pienemmältä kuin se on, on jonkinlaista uhrien ja ongelman vähättelyä ja on jotenkin jalompaa valehdella ongelma osansa ja nähdä se mustavalkoisemmin, koska sen katsotaan osoittavan välittämistä ja selkärankaisuutta. Tässä on vähän sama psykologinen mekanismi toiminnassa kuin esim.holokaustin kohdalla, jolloin osa ihmisistä haluaa pitää siitä mahdollisimman tuskaisesta ja kurjasta tulkinnasta kiinni (pakko olla kuollut vähintään 5 miljoonaa, jos tutkimus viittaa kolmeen miljoonaan, niin vankilatuomio ja heti) kuin koira kuolaisesta lempirievusta ja suhtautuu äkäisesti sellaiseen mahdollisuuteen, että historia ei ehkä olisi ollut niin kurja ja verinen kuin hän haluaisi uskoa. 

Pitäisi löytää keskitie tietämättömyyteen perustuvan juntteilun ja suojelemisen välillä. Sitä tuossa eilisillan ohjelmassa yksi mies näyttikin osittain painottavan. Eli jos joku lapsenraiskaaja joutuu johonkin rekisteriin, tietyt uramahdollisuudet sulkeutuvat ja on jossakin sivulla, niin OK, suuri osa ihmisistä luultavasti voisi hyväksyä sen myös perustiedoilla varustettuna. Mutta tällä hetkellä sinne on vaarassa joutua myös sellaisia ihmisiä, jotka eivät ole tietäneet tehneensä mitään väärää, joidenka uhrit eivät koe heidän tehneen mitään väärää ja jotka eivät ole ikinä koskettaneet alle 16-vuotiasta edes nenänpäähän. 

Mikko uskoo vanhatestamentillisesti koston voimaan. Fiksumpaa olisi tietenkin yrittää ennaltaehkäistä pedofiilien tekemiä seksirikoksia vapaaehtoisen terapian avulla ja ohjata jo rikoksiin syyllistyneet pakollisen terapian ja jälkiseurannan kautta takaisin yhteiskuntaan. Mutta silloin ei Mikko pääsisi tuntemaan jahdin huumaa ja oikeamielistä vihaa.

Kaikkien edun mukaistahan on se, että jo kertaalleen seksirikoksesta kiinni jääneet pedofiilit eivät saa mistään töitä. Kun heille työttöminä jää paljon vapaa-aikaa niin tuon vapaa-aikansa pedofiilit käyttävät itsensä kehittämiseen ei-pedofiiliseen suuntaan. Työttömäksi jääminen eheyttää pedofiilin ei-pedofiiliksi ja vähentää hänen riskiään uusia rikoksia.

Häpeää voi tehokkaasti käyttää pedofiilin eheyttämiseen. Kun on tarpeeksi paarialuokkaan julistettu ja julkisen häpeätuomion kohde niin pienikin lisähäpeä tuntuu tietenkin kauhealta ajatukselta. Häpeään totutetusta pedofiilistä ei missään nimessä tule immuunia häpeälle, ei todellakaan. Kunnollisen häpeärangaistuksen kohteeksi otettu ei tietenkään huomaa, että lasten raiskaamisen jatkamisesta tuleva lisähäpeä ei mitenkään eroa nykyisestä tilanteesta. Hän ei tuota tajua siksi, että ei osaa ajatella. Pedofiilithan eivät koskaan ole korkeasti koulutettuja ja esimerkiksi opiskele yliopistossa ihmisen käyttäytymisen syitä ja vaikuttimia. Heillä ei ole kykyä analyyttiseen ajatteluun.

Kaikki ne pedofiliaa tutkineet asiantuntijatkin ovat väärässä, jotka väittävät häpeärangaistusten olevan väärä tapa yrittää vaikuttaa asiaan. Heiltä on jäänyt lukematta Raamattunsa eli he eivät ymmärrä, että vanhatestamentillinen kosto on edelleenkin ainoa toimiva tapa ratkaista ongelmia vuonna 2014. Sitä kun ei mokomien asiantuntijoiden pipipaliyliopistossa käsitelty. 

Erityisen väärässä on se porukka, joka Hesarin NYT - liitteessä julkaistussa artikkelissa väittää terapian olevan ainoa toimiva tapa vaikuttaa tilanteeseen:

http://www.city.fi/blogit/muistiinpanot/pedofilia

"Jutusta lainattua: 

"Seuraavista asioista kaikki asiantuntijat ovat yhtä mieltä lastensuojeluviranomaisista psykiatrisen vankisairaalan ylilääkäriin:
1) Jos pedofiliasta puhuminen olisi helpompaa, rikoksia tehtäisiin harvemmin.
2) Jos lapsista seksuaalisesti kiinnostuneille olisi saatavilla ammattiapua nykyistä helpommin, lapsiuhreja olisi vähemmän."

Vierailija

Häpeään totutetusta pedofiilistä ei missään nimessä tule immuunia häpeälle, ei todellakaan. Kunnollisen häpeärangaistuksen kohteeksi otettu ei tietenkään huomaa, että lasten raiskaamisen jatkamisesta tuleva lisähäpeä ei mitenkään eroa nykyisestä tilanteesta. 

Mikkiskö se tähänkin ketjuun on löytänyt? Kuule, vaikka sä kuinka opiskelet "yliopistossa ihmisen käyttäytymisen syitä ja vaikuttimia" (sen takia sitten valitsit juuri sosiaalipsykologian uudeksi alaksi?), se analyyttinen ajattelu jää vajavaiseksi juuri sairaudentunnon täydellisen puuttumisen takia. Kun nyt kuitenkin tajuat terapian olevan ainoa tapa ennaltaehkäistä lastenraiskauksia, niin hakeudu nyt jo jumalauta hoitoon äläkä inise joka foorumilla olevasi oikeusmurhan uhri. Vai ne raiskaamasi taaperotko niitä oikeusmurhan uhreja nyt oli, kun pahat tuomarit laittoivat sut kiven sisään niiden rakastamisesta? Samaa paskaa kuitenkin kaikki nuo kommenttisi.

Mikkiksellä lienee tällä hetkellä muitakin murheita kuin av - palsta. IIltalehden viimeisimmän paljastuksen jäljiltä hän alkaa olla suosioltaan jossakin Jammu - sedän paikkeilla. Näin siis viimeistään siinä vaiheessa, kun syyte tulee julkiseksi ja sehän tulee. 

Toistan itseäni jo poistetusta keskustelusta: On hieman alkeellista toistuvasti syyttää kaikkia eri mieltä olevia pedofiileiksi tai mikkiksen sivupersooniksi. Mikkis ei kirjoittanut sitä NYT - liitteen artikkelia eikä hän myöskään ole laatinut oikeusministeriön sivulta lainattua tutkimusta pedofiiliongelman ratkaisemisesta terapialla, ei siis häpeärangaistuksilla tai tuomioita koventamalla. Mikkis ei myöskään ole ollut päättämässä muualla kuin Suomessa käyttöön otettua vapaaehtoista terapiaa keinona estää pedofiilejä tekemästä rikoksia.

Pedofilia itsessään on sairaus mutta ei rikos. Lasten seksuaalinen hyväksikäyttö on rikos, johon jotkut pedofiilit syyllistyvät. Kaikkien edun mukaista olisi se, että mahdollisimman harva pedofiili siihen syyllistyisi.

#17

Sivut

Thread has been locked.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla