Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

miestä peppuun

Vierailija

Hei onko muilla sellaista miestä joka nauttii pepun hyväilystä ja varsinkin kun leluja työnnetään hänen sisäänsä tai sormia sekä nuollaan? Tälläinen mielen päällä -äiti29v-

Kommentit (8)

Vierailija

Anuksen seutu on kaikilla miehillä erogeenistä aluetta. Myös eturauhasen stimulointi kiihottaa miestä. Eli pyllyreiän hively ja eturauhasen painelu tuntuvat miehestä varsin mukavalta. Eturauhasta voi hyväillä ulkoisesti painelemalla aluetta kivespussien ja peräaukon välissä, tai voi myös työntää sormen anukseen ja etsiä sillä eturauhasta samalla tavalla kuin naisen g-pistettä. Miehen voihke on taattu!

UneksivaMies69

Ensin hivelyä sen jälkeen hierontaa ja nuolentaa. Mikäli kiihoittuminen jatkuu pidempään, myös anaalisauvaa tai sormia suihinoton yhteyteen. Orgasmin jälkeen kieli syvälle pyllynreikään räjäyttää tajunnan, hellät nuolennat ja kyrvän suukottelu ja nuolenta antaa täydet pisteet.

Vierailija

Vaimo ei juuri nyt pääse nettiin, mutta mä voin vastata mun hänen puolesta, että on sellainen mies. Tykkää kun dildottaa pyllyreikää.

Vierailija

Kyllä tykkään aivan mieletön tunne ku vaimoke ottaa suihin ja samalla sormettaa persettä ja se millä voimalla laukean niin huh huh m32

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat