Mehun keittäminen
En ole koskaan mitään mehuja tehnyt, joten en tiedä. Jos keitän mehua, tuleeko siitä pulloon siis valmista mehua vai tiivistettä? Esimerkiksi jos tekee tämän ohjeen mukaan:
https://www.dansukker.fi/fi/resepteja/keitetyn-mehun-perusohje
Kiitos.
Kommentit (6)
Kauhea tuon sokerin määrä. Voiko pitää paikkansa??
Vierailija kirjoitti:
Kauhea tuon sokerin määrä. Voiko pitää paikkansa??
Minä en tiedä sokerin määrästä, en tosiaan ole koskaan tehnyt mehua itse. Onko olemassa joku parempi ohje, vähemmän sokerinen? Eikös siinä saa jo kamalasti kaloreita jos juo itse tekemää mehua pitkin talvea jos se kerran ui sokerissa? Ap
Kyllähän sitä laimennetaan, turhaan keuhkoatte.
Aiotko pakastaa mehun vai säilyttää jääkaapissa? Jos pakastat, niin sokeria voi laittaa huomattavasti vähemmän.
Surkea ohje tuo kun ei viitsitä sanallakaan mainita että lopputulos on tiiviste. Mun mielestä kalliit marjat menee tavallaan hukkaan mehustamalla.
Tiivistettä.