Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Mitä ne kalassa olevat valkoiset ja voimakkaasti kalalta maistuvat kohdat ovat?
Kommentit (11)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
En tiedä, mutta otan ne pois aina! Ne on tosi ällöttäviä!
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Kalan valkuaiset nousevat pintaan ylikypsässä kalassa.
Merkki siitä että olet kypsentänyt kalan ylikypsäksi. Ja pahalta maistuu.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Yäk sellainen ylikypsä lohi mistä puskee sitä valkuaista! Maistuu kamalalta. Joskus unohdin pannulle lohimedaljonkin ja pintaan alkoi ponnahtamaan tuota valkuaista ja hyi olkoon mikä maku, sanotaanko TODELLA kalaisa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Minä paistoin kerran pannulla ankeriasta. Oli se jännää kun jokainen pala yritti hypätä pois pannulta.
Alue: Aihe vapaa
Kalaa?