Lue keskustelun säännöt.
Lisäättekö lihaa lisää valmiiseen kaupan hernekeittoon, esim palvikinkkua?
Kommentit (6)
Säilykelihaa, palvia. Jauhelihaa jos laittaa, voi kypsentää ensin vaikka mikrossa. Olenpa joskus laittanut valmis lihapulliakikin, kun sattui kaapissa olemaan, ja hyvää oli.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Keitän aina itse hernekeiton. Halpaa ja hyvää ruokaa talvella.
Itse keitettyyn hernekeittoon laitan joskus paistettua jauhelihaa tai palvikinkun palasia.
Joskus jopa vanhan ajan kunnon hernesopan, jonka liemeen tarttuu savulihanluista maku.
Luut tietenkin poistetaan valmiista keitosta.
On hyvää soppaa laskiaisen aikoihin.
Aina. Käristettyä pekonisilppua - mahottoman hyvää!
En, jollei sopivasti ole joku pieni nokare lihaa jäänyt joka pitäisi käyttää pois.