Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Tumma vai vaalea makaroni/pasta?

Vierailija
10.07.2021 |

Kokit sanovat, että ainoa oikea pasta on vaaleaa. Käytän itse Myllyn Paras tummaa makaronia ihan vaan maun takia - terveellistähän ei ole mikään pasta - ehkä korkeintaan joku täysjyväpasta, mutta sitä ei voi enää pastaksi sanoa.
Tummissa makaroneissakin on eroja, esim. tumma Torino makaroni on paaaaljon huonompaa kuin Myllyn Paras tai Pirkka. Eipä uskoisi, koska kyseessä on kuitenkin "oikea" merkkituote.

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
10.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vaalea tuorepasta on parasta. Siinä on myös kananmunaa elikkäs proteiiniakin piisaa. 

Vierailija
2/4 |
10.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eihän niissä paljon eroa ole mutta useimmiten ostan vaaleaa makaronia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
10.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Makaroni on yleensä täysjyvää, jos teen jotain arkista laatikkoruokaa (makaronilaatikko, tonnikalapasta tms) mutta jos syön kastikkeen kanssa niin silloin yleensä vaaleaa tuorepastaa. 

Vierailija
4/4 |
10.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tumma pasta. Hieman paremmat ravintoarvot.