Lue keskustelun säännöt.
Alue: Aihe vapaa
Tumma vai vaalea makaroni/pasta?
10.07.2021 |
Kokit sanovat, että ainoa oikea pasta on vaaleaa. Käytän itse Myllyn Paras tummaa makaronia ihan vaan maun takia - terveellistähän ei ole mikään pasta - ehkä korkeintaan joku täysjyväpasta, mutta sitä ei voi enää pastaksi sanoa.
Tummissa makaroneissakin on eroja, esim. tumma Torino makaroni on paaaaljon huonompaa kuin Myllyn Paras tai Pirkka. Eipä uskoisi, koska kyseessä on kuitenkin "oikea" merkkituote.
Kommentit (4)
Eihän niissä paljon eroa ole mutta useimmiten ostan vaaleaa makaronia.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Makaroni on yleensä täysjyvää, jos teen jotain arkista laatikkoruokaa (makaronilaatikko, tonnikalapasta tms) mutta jos syön kastikkeen kanssa niin silloin yleensä vaaleaa tuorepastaa.
Alue: Aihe vapaa
Vaalea tuorepasta on parasta. Siinä on myös kananmunaa elikkäs proteiiniakin piisaa.