Miten artesaanipizza eroaa tavallisesta pizzasta?
Onko se olevinaan jotenkin fiinimpi? Tuo ”artesaani”-etuliite taitaa olla muotia laittaa vähän yhden jos toisenkin tuotteen eteen sen hienoutta ja erinomaisuutta mainostamaan.
Kommentit (10)
Siinä on vähemmän täytteitä ja enemmän hintaa. Ei muuta eroa carwacämmenten 8€ pizzoihin.
Kukaan ei onnistu koskaan saamaan kahta samanlaista. vain ammattilainen osaa tehdä vaikka tuhat täsmälleen samanlaista.
Vierailija kirjoitti:
Ihmisen tekemä, ei robotin.
No sittenhän käytännössä kaikki muut paitsi pakastepizzat olisivat sellaisia?
Ei se eroa muuten kun vaan kiskurihinnaltaan. Perusmätön maku kuitenkin.
Siinä on sellanen juureen tehty pohja, joka maistuu ihan eriltä
Joitain poikkeuksia lukuunottamatta kuka tahansa voi mainostaa tuotettaan millä tahansa sanalla. Esimerkiksi yhteen aikaan kaikki halvimmatkin äänentoistolaitteet olivat "hifiä".
Se on parempaa kuin muut pizzat, mutta sitä saa paljon vähemmän ja sillä on 4 kertainen kilohinta vähintään. ELi jos sellaisella haluaa mahan täyteen, niin pitää ostaa kaksi joten maksat 40€. Tuolla summallahan saa jo 2 viikon ruoat Liiteristä.
"artesaani" tarkoittaa että on samannäköinen kuin 5-vuotias olisi tehnyt.
eli huonosti tehty, triplahinta.
Ihmisen tekemä, ei robotin.