Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten vaahdottaa voi

Vierailija
14.07.2014 |

Leivontareseptissä käsketään ensin vaahdottamaan voi ennen munavaahtosokeri vaihetta niin kuuluko voi sulattaa täysin "uivaksi" vai jättää pehmeiksi kokkareiksi ja siitä vatkata?

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
14.07.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Älä sulata, sen jälkeen vaikeata tai mahdotonta vaahdottaa. Anna voin pehmetä ensin pari tuntia huoneenlämmössä ja vaahdota sitten sähkövatkaimella. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän kaksi kuusi