Nyt jakoon hyvät juures/vihannes ruoka ohjeet. Miten teette?
Hyviä juureksia grillissä, paistaen tai uunissa? Aina ostan jotain juureksia ja ajattelen, että nyt teen hyviä, mitä voin jatkossa tehdä vaikka joka päivä, mutta ei, yksi päivä ja se jää siihen. Nyt hyviä ohjeita kiitos!
Kommentit (6)
Coleslaw, erilaiset uunijuurekset, paistetut ja maustetut kesäkurpitsat tai munakoisot, kurkku-omena-fenkolisalaatti, hölskykurkut, paistetut/grillatut varhaiskaalilohkot. Tarkempia ohjeita voi etsiä googlesta.
Aga aga!
Sekaisin vaan kaikke ja ja mausteita suolaa, öljyä ja uuniin. Tai pannulle ja sitten paistellaan. Ei mitään ohjeita tartte, kaikki käy kaikkien kanssa kun osaa sen oikeen balanssin.
Just laitoin uuniin punajuuri-bataattipiirakan. Lehtitaikinan päällä siis muhammara-mascarponesekoitusta (1:1 suhteessa molempia), ja sen päälle ohuita punajuuri- ja bataattiviipaleita ladottuna kivoiksi raidoiksi. Päälle fetamurua ja persiljaa. Ikinä en olisi osannut yhdistää näitä aineksia itse, ellen olisi löytänyt kivaa reseptiä ulkomaiselta sivulta. Nyt olen tehnyt tätä varmaan viisi kertaa parin kuukauden aikana.
Ohje: https://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R1192268/plaattaart-van-zoete-aar…
Oma vahinkoruoka:
Vuokaan pussillinen keittojuureksia ja yksi silputtu sipuli. Laitoin sekaan puoli pussia Taffelin pähkinäsekoitusta eli kassista löytynyt pussinpohja. Paistoin uunissa puolisen tuntia.
Piti riittää pariksi kerraksi, mutta kerrallahan tuo kaik män.
HK:n sininen. Viillot kyrsiin, juustoa sisään ja uuniin.