Pidätkö itseäsi hyvänä kokkina
Kommentit (8)
Se, että olen ns ”hyvä cock”. Ruoan suhteen riittävät tarpeeksi tuoreet raaka-aineet ja ripaus saltz.
Useimmiten ruoka tulee syötyä niin kai minä sitten olen.
Useimmiten tuoreet raaka-aineet
lisäksi makea, suolainen, karvas ja happo
En ole hyvä kokki. En ole kokki ensinkään. Muutama muu koulutus minulla kyllä on, mutta kokin koulutus vielä puuttuu.
En ole siinä mielessä, että osaisin keksiä päästäni tosi hyviä respoja, mutta osaan kyllä reseptien perusteella tehdä hyvää ruokaa. Ilman respaakin osaan kyllä tehdä sellaisia ihan ok päästä keksittyjä ruokia.
Perustekniikat eli osaan ruskistaa, keittää riisin, käyttää veistä yms. mikä ei näytä olevan itsestään selvää. Oikeat kypsyydet. Perusmaut eli suolainen, hapan, makea oikeassa tasapainossa. Riittävä rasva. Oikeat raaka-aineet eli ei paistijauhelihaa lihapulliin tai broilerin ohutleikettä haudutettavaksi. Kastikkeet.
Olen "one trick pony".
Osaan tehdä muutaman paremman ruoan ulkomuistista, mutta muuten olen surkea, jos mennään yli tason makaronilaatikko.
Kyllä. Hyvä näppituntuma.