Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Leipurit hoi, kuinka saada kakusta mehevä?!

Vierailija
29.05.2021 |

Minulla kerta toisensa jälkeen kuivakakku/sokerikakkupohjalla tehty kakun pohja murenee kuivuuttaan ja tarttuu ikävästi kitalakeen. Ei auta rasvan lisääminen, eikä maidon, aina on kuivaa eikä meheväö. Mikä on se niksi, jolla saa esim mokkapalojen pohjan meheväksi??

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
29.05.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vatkaa taikina kuohkeaksi.

Vierailija
2/8 |
29.05.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kostuta se.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
29.05.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vatkaa taikina kuohkeaksi.

Riittääkö 15 min yleiskoneen täydellä teholla?

Vierailija
4/8 |
29.05.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vatkaa taikina kuohkeaksi.

Riittääkö 15 min yleiskoneen täydellä teholla?

Välttämättä ei, riippuu koneen tehosta ja taikinan tilavuudesta.

Vierailija
5/8 |
29.05.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Rintamaito on vastaus kaikkeen!

Vierailija
6/8 |
29.05.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vatkaa taikina kuohkeaksi.

Riittääkö 15 min yleiskoneen täydellä teholla?

Ja jauhot tulee "nostella" taikinan sekaan. Muuten taikina menettää ilmavuutensa ja on ihan sama vaikka olisit surrutellut aiemmin 20 min täydellä teholla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
29.05.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paistatko liian kauan? Sokerikakkupohjasta tehtyyn kakkuun riittävä kostutus ja itse tykkään laittaa runsaan täytteen joka tuo myös mehevyyttä ja kosteutta.

Vierailija
8/8 |
29.05.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Noudata paistoaikaa. Ihan oikeasti, eikä "vielä vähän aikaa varmuuden vuoksi".

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan yhdeksän neljä