Mikä on paras reseptisi valmistaa maustamaton kanan fileepihvi?
Lapsen synttärit tulossa ja ajattelin juhlistaa hyvällä aterialla.
Grillaamismahdollisuutta ei ole, mutta toki voit sitäkin ehdottaa, jos vaikka joku muu on kiinnostunut.
Itse teen yleensä Igorin kanaa, mutta on mielestäni enemmän sellainen talvipäivän resepti.
Kommentit (23)
Leikkaan siihen taskun jonne tungen aurajuustoa, sitten käärin koko fileen pekoniin pari siivua / filee, uuniin parisataa astetta vajaa tunti.
Laitan taskuun pariksi päiväksi...
Miksi ostaa maustamatonta kanaa, kun voi ostaa hunajamarinoitua? Namskista
Se mozarellakana, jossa pestoa. Ohje löytyy Googlesta, oli myös iltasanomissa jokin aika sitten.
Testasin ja oli hyvää ja erittäin helppo resepti.
Väliin valkosipulituorejuustoa, basilikaa ja mustapippuria, kääritään pekoniin ja laitetaan uuniin.
Vierailija kirjoitti:
Se mozarellakana, jossa pestoa. Ohje löytyy Googlesta, oli myös iltasanomissa jokin aika sitten.
Testasin ja oli hyvää ja erittäin helppo resepti.
Ilmeisesti tämä? ap
https://www.is.fi/ruokala/ajankohtaista/art-2000007835433.html
Miksi haluaisin syödä mitään maustamatonta?
Vierailija kirjoitti:
Miksi ostaa maustamatonta kanaa, kun voi ostaa hunajamarinoitua? Namskista
Näkee mitä ostaa, ei piilotella liemessä.
Miksi sitä ei voi maustaa? Tulee aika tylsän makuista.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Se mozarellakana, jossa pestoa. Ohje löytyy Googlesta, oli myös iltasanomissa jokin aika sitten.
Testasin ja oli hyvää ja erittäin helppo resepti.Ilmeisesti tämä? ap
https://www.is.fi/ruokala/ajankohtaista/art-2000007835433.html
Juuri tämä. Ihmettelin mikä tuossa mozzarella sanassa hämäsi, näköjään toinen z puuttui. 😁
Meillä synttärisankari saa ilmoittaa mitä ruokaa tehdään ja kuinka se tehdään. Penskat haluavat broilerin yleensä paistettuna ja grillimausteella! Toinen mikä kelpaa on maissimuroilla leivitettynä.
Fileet vuokaan, sekoita kulhossa tölkki Santa Maria Chunky Salsaa, joko mild tai hot + 1purkki ranskankermaa. Seos fileiden päälle ja ripottele vielä juustoraastetta. 45 min 200 c uunissa. Erittäin helppoa eikä ole pelkoa että broileri kuivahtaa.
Vierailija kirjoitti:
Leikkaan siihen taskun jonne tungen aurajuustoa, sitten käärin koko fileen pekoniin pari siivua / filee, uuniin parisataa astetta vajaa tunti.
Tää olisi ehdoton, mutta kun tiedän miten muut syöjät suhtautuvat aurajuustoon, joudun skippaan tällä kertaa. ap.
ps: Mutta onneksi joskus tulee valmistettua ruokaa vain itselleen, silloin muistan tän.
Vierailija kirjoitti:
Miksi sitä ei voi maustaa? Tulee aika tylsän makuista.
Uusavuttomia taas näköjään palsta puolillaan...
https://www.jotainmaukasta.fi/2015/02/23/trendikasta-frittikanaa-jyvabr…
Tää on testattu ja hyväksi havaittu.
Suikaloituna ja sipulin kanssa paistettuna tekee kermakastikkeen. Sitä sitten vaikka spagetin kanssa.
En osta moskaa raaka-aineeksi. Jos kanaa teen, se on koko otus eikä grillissä kuivahtava silvottu filee.
Viimeksi kypsensin kanan vesimelonissa yrttien keralla. Hedelmälihasta ja paistoliemestä tein kastikkeen.
File kolmeen osaan pitkittäin, pyöritä voisulassa joka on maustettu rosmariinilla, mustapippurilla ja suolalla, sitten pyöritä murskatuissa maissihiutaleissa. Paista uunipellillä 175 asteessa kunnes ovat kypsiä. Tämä riippuu palojen koosta mutta noin 15 min.
Luksusversioon lisää maissihiutaleiden joukkoon juustoraastetta.
Näistä tulee kivoja tikkuja, sopivat vaikka dippilautaselle.
Tää on mun lemppari
https://yhteishyva.fi/reseptit/broileria-pestokastikkeessa/recipe-4591
Leivitettynä tai ilman rosmariinivoissa paistettuna