Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kelpuutatko härän entrecoteeta kesägrilliisi pihvilihaksi vai pitääkö sen aina olla sisä-tai ulkofilettä?

Vierailija
15.05.2021 |

Miten on?

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
15.05.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Välikyljyshän on hemmetin hyvää grillattuna

Vierailija
2/8 |
15.05.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sisäfile, aina. En tykkää yhtään rasvaisesta lihasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
15.05.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

ap on varmaan nainen, joka ei ymmärrä grillaamisesta mitään? 

fileepihvit ei saa kuin pilattua grillissä 

Vierailija
4/8 |
15.05.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nimenomaan entrecote grillattuna.

Vierailija
5/8 |
15.05.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihan sama kunhan on hyvää.

Vierailija
6/8 |
15.05.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mun grilliin ei lihaa kelpuuteta.

nimim. sekasyöjä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
15.05.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Grilliini päätyy yleensä entrecote tai flank steak. Rasvainen liha sopii mielestäni paremmin grillattavaksi.

Vierailija
8/8 |
15.05.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Sisäfile, aina. En tykkää yhtään rasvaisesta lihasta.

Kun valitset kaupassa sopivaa grillattavaa, on tärkeää kiinnittää huomio grillattavan raaka-aineen ominaisuuksiin. Jos halajat mahdollisimman hyvää lihaa, on rasvalla iso merkitys grillausprosessissa.

Rasva on kaikista tärkein, eli kuiva liha ei ole se paras liha grilliin, HK:lta kerrotaan.

Sisäfilettäkin voi toki grillata, mutta sen valmistuksessa täytyy olla erityisen tarkka.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme neljä kuusi