Pirkka vispikerma. Pilalla, vai vain oudon paksua?
Teen kakkua.
Olen just aloittamassa täytteen, mutta pirkka vispikerma on purkista tullessaan oudon paksua. Pitää oikein valuttaa ulos, kuin puolivalmiiksi vatkattu jo.
Päiväystä kk jäljellä, ei haise oudolta.
Mikä tota vaivaa? Onko kokemuksia? Voiko käyttää?
Kommentit (6)
Vierailija kirjoitti:
Paksuahan sen vispikerman kuuluu ollakin!
Vedestä ja soijalesitiinistä valmistettuihin ruokakermoihin tottunutta tämä saattaa hämmentää.
Yleensä käytän kuohukermaa kaikkeen. Vispikermaakin parin kk välein. On tää pirkka ainakin selvästi paksumpaa kuin aiemmat vispikermat..
Ap
Vatkaan tän ja katon miltä vaikuttaa
Ap
Kakkuun meni. Ihan hyvältä vaikutti.
Jos jotain kuulostaa loppuraportti niin oli herkkua. Sokerikakkupohja, väliin suklaatäyte ja lemon curdia. Hyvin simppeliä. Hyvää.
Viskisperman kuuluu ollakin stydiä tavaraa. Ei muuta kuin ääntä kohden.
Vierailija kirjoitti:
Viskisperman kuuluu ollakin stydiä tavaraa. Ei muuta kuin ääntä kohden.
Se pitää sanoa: "Ta-daa - ja eikun ääntä kohden OMNOMNOMNOMNOM-NOM!".
Paksuahan sen vispikerman kuuluu ollakin!
Vedestä ja soijalesitiinistä valmistettuihin ruokakermoihin tottunutta tämä saattaa hämmentää.