Ostin ensi kertaa muutaman Rosamundan, miten tehdään herkullinen uuniperuna?
Kertokaa miten te sen teette?
Ja laitetaanko siis ihan kuorineen uuniin, entä tuleeko perunaa viillot, voita jne?
Kaikki tiedot on tervetulleita nyt.
Illemmalla laitan uuniin.
Kommentit (6)
Töki haarukalla pari reikää ja laita uuniin.
Vierailija kirjoitti:
Töki haarukalla pari reikää ja laita uuniin.
Ja kuorineen.
Pese perunat, pistele haarukalla reikiä siihen kuoreen (ei halkea kypsyessään) ja laita ritilälle, uunista riippuen 200 - 225 astetta ja reilussa tunnissa pitäis olla valmis (ja tääkin riippuu ihan perunan koosta)
Pese perunat, laita uunipellille tai vuokaanm vedä veitsellä viikkoa tai töki haarukalla reikiä, ripottele vähän suolaa päälle. Uuniin 225 astetta noin tunti.nsitten voita päälle tai joku kastike vaikka kermaviilistä.
Pesu, reikiä haarukalla, kämmeniin oliiviöljyä ja perunan hieronta öljyisin käsin, kiepautus merisuolassa ja uuniin 175 max.
Älä siihen ainaiseen folioon kiedo. Se on vanhaa tietoa.