Mitä ruokaa tekisit tästä?
Otin yhdestä lehdestä kasvislettujen ohjeen. Siihen ei tullut ollenkaan rasvaa eikä munaa, vaan suurin osa taikinasta oli maitorahkaa. Lisäksi vähän vehnäjauhoja ja vettä ja kasviksia. Oli täysin mahdotonta paistaa, hajosi, tarttui ja jäi sisältä mössöksi. Lisäsin vettä ja munaa taikinaan, silti ei toiminut. Nyt tuota rahkasörssöä on iso kulhollinen. Mihin sen voisi käyttää?
Kommentit (4)
Lisää pari munaa, ehkä maitoa + vehnäjauhoa (sen verran että tulee suunnilleen normaalin pannaritaikinan paksuinen). Uunipannulle leivinpaperin päälle ja uuniin.
mmh, miksipä ei? toisaalta raastetun perunan tilalle ehkä muutama muusattu peruna olisi vielä parempi? Kokeilemalla kai saa parhaiten selville
mutta olen jo pari tuntia tuhrannut viheliäisen taikinan ja tarttuneiden astioiden kanssa, niin ei oikein inspiroi tehdä monenlaisia kokeiluja. Ja sitä rahkasörssöä on paljon (useampi litra). Sapetti koko ohje!
Mutta kiitos vinkeistä.
Ap
lisä vielä vähän jauhoja, mahdollisesti raastettu peruna, niin että saat tehtyä rieskoja. Paista leivinpaperilla uunissa. Rieskat voit nostaa leivinpaperille kahden lusikan avulla.