Lue keskustelun säännöt.
Missä vaiheessa heitätte makaronin keitinveden pois
23.04.2021 |
Vai laimennatteko soppaa vedellä? Tuntuu kypsynevän noopeammin jo koulutetussa vedessä :)
Kommentit (6)
Minä lähetän joka kerta makaroonien keitinveden pikana taksilla yliopiston molekyylibiologian laitokselle analysoitavaksi ja tutkimuskäyttöön. Siitä saadaan arvokasta tietoa sadan vuoden päästä.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
En heitä pois vaan pakastan. Säilyy arvokkaat hivenaineet.
aitoa italialaista makaronivettä ei heitetä koskaan pois, se elää sukupolvesta toiselle.
https://askelterveyteen.com/2-tapaa-kayttaa-riisia-ihon-puhdistuksessa/
Oletteko kokeilleet kasvovetenä kukaan, toimiiko samoin kuin riisivesi?
Eikö tuossa riisissä ole niitä myrkkyjäkin, makaronissa ei pitäisi niinkään olla?
?