Osaako kukaan sanoa mitä eroa on pankojauholla ja tavallisella korppujauholla?
Onko kukaan käyttänyt pankojauhoa esim. friteerattuun kanaan?
Kommentit (10)
panko on ohuempaa ja hienojakoisempaa. Semmosia lastuja kun korppujauho on sitä murusta
Antaa rapeamman pinnan kuin korppujauho.
Ei, vaan panko on nimenomaan isompaa murusta kuin korppujauho.
Googlekin olisi tämän osannut kertoa, kokeile seuraavaksi sitä. Hyvä harjoitella tiedonetsintää, sitä tarvii työelämässäkin.
Pankojauho kai tehdään siten että leipätaikina paistetaan siten että sen läpi annetaan mennä sähkövirta. Korppujauho on hienonnettua, kuivaa leipää.
Panko on vähän kuin pieniä lastuja verrattuna korppujauhoon. Niistä tulee paljon monimuotoisempi ja rapeampi pinta.
up
kokemuksia kaipaan, en niinkään googletusta
Panko sopii kaikkeen mihin käyttäisit tavallisia korppujauhoja, mutta on parempaa.
Vierailija kirjoitti:
Ei, vaan panko on nimenomaan isompaa murusta kuin korppujauho.
Googlekin olisi tämän osannut kertoa, kokeile seuraavaksi sitä. Hyvä harjoitella tiedonetsintää, sitä tarvii työelämässäkin.
Luuletko tosiaan, ettei ihmiset osaa googlettaa? Miksi lojut keskustelupalstalla, kun et osaa keskustella vaan imet kaikki vastauksesi netistä?
uppista