Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Pitsa ja juusto

Vierailija
21.04.2021 |

Mikä on mielestäsi oikea juusto ja juuston oikea määrä pitsassa

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
26.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paljon sitä saapi olla.

Vierailija
2/5 |
07.02.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Emmentalia paljon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
07.02.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytän mozzarella-raastetta ja kun pizza tulee uunista, niin revin päälle mozzarella-pallon. Välillä laittanut myös kuuman pizan päälle parmesaanilastuja.

Vierailija
4/5 |
07.02.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Juusto on kruunu! Hyvä juusto tekee pizzan.

Vierailija
5/5 |
07.02.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos on koko pelti, niin 150 g emmentalraastetta ja 0,5 - 1 paketti fetaa. Vaihtoehtoisesti ilman fetaa voisi laittaa 170 - 200 g emmentalia.

Kerran raastoin kyllä oltermania ja olihan se älyttömän hyvää.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän kolme neljä