Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Ananaspizza on aika loppuunkaluttu, mutta entäs smetana pizzassa, mitä mieltä olette?

Vierailija
03.04.2021 |

Onko uusi synti pizzoja kohtaan?

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
03.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

En smetanaa pizzalla pilaa.

Vierailija
2/8 |
03.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä tykkään :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
03.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Chilimajoneesi on hyvää, kun sekoittaa sitä tomattikastikkeeseen pizzapohjaan.

Vierailija
4/8 |
03.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se menee sitten flammkuchenin suuntaan, tosin siihen taidetaan laittaa ranskankermaa. 

Vierailija
5/8 |
03.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä joskus 20 vuotta sitten tykkäsin, että pitsassa oli smetanaa. Ettei hirveen uusi juttu.

Nykyään jätän pois, kun rasvaa on muutenkin liikaa pitsoissa.

Vierailija
6/8 |
03.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei kiitos. Yhden kerran syönyt muistaakseni joku meetvursti-suolakurkkuversion... oli raskas ja rasvainen

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
03.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Flammkuchen tehdään aina smetanaan. Parempaa kuin peruspizza, eikä taikinaan käytetä hiivaa. Syönyt tuollaisia jo yli 30v

Vierailija
8/8 |
03.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

En saakeli ota smetanaa pizzaan.

Ahmed kuitenkin veivaa siihen "oman kastikkeen".

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi kaksi yhdeksän