Lue keskustelun säännöt.
Ananaspizza on aika loppuunkaluttu, mutta entäs smetana pizzassa, mitä mieltä olette?
Kommentit (8)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Chilimajoneesi on hyvää, kun sekoittaa sitä tomattikastikkeeseen pizzapohjaan.
Se menee sitten flammkuchenin suuntaan, tosin siihen taidetaan laittaa ranskankermaa.
Mä joskus 20 vuotta sitten tykkäsin, että pitsassa oli smetanaa. Ettei hirveen uusi juttu.
Nykyään jätän pois, kun rasvaa on muutenkin liikaa pitsoissa.
Ei kiitos. Yhden kerran syönyt muistaakseni joku meetvursti-suolakurkkuversion... oli raskas ja rasvainen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Flammkuchen tehdään aina smetanaan. Parempaa kuin peruspizza, eikä taikinaan käytetä hiivaa. Syönyt tuollaisia jo yli 30v
En saakeli ota smetanaa pizzaan.
Ahmed kuitenkin veivaa siihen "oman kastikkeen".
En smetanaa pizzalla pilaa.