Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Makaronilaatikko epäonnistuu

Vierailija
03.04.2021 |

Missä teen väärin, kun makaronit on aina ihan mössönä?
Kertokaa miten saan onnistumaan.

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
03.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Esikeität ne täysin kypsiksi. Neljä minuuttia riittää.

Vierailija
2/8 |
03.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laita makaronit uuniin raakoina.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
03.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Täytyypä kokeilla näitä kikkoja. Kiitos.

Vierailija
4/8 |
03.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Laita makaronit uuniin raakoina.

Tulee liisteriä - väittäkää mitä väitätte, mutta näin se vaan menee...

Vierailija
5/8 |
03.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Makaronit esikeitetään ja huuhdotaan. Valitse mieluiten durumvehnästä tehty laatu, esim Bellini Cornetti. Ei mene mössöksi, vaan pysyy muodossaan. Tätä olen käyttänyt vuosia, enkä koskekaan mihinkään torinomyllynparasmikäsenytonkaan makaroneihin.

Vierailija
6/8 |
03.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

No sitäpä kokeilen. On niin ärsyttävää, kun mössölaatikkoa kerrasta toiseen.

Onko huuhtominen myös se salaisuus onnistumiselle?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
03.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Laita makaronit uuniin raakoina.

Tulee liisteriä - väittäkää mitä väitätte, mutta näin se vaan menee...

Eipä ole ikinä liisteriä tullut, vaikka raakana makaronit uuniin menee. Nesteen määrä ja laatu vaikuttanee sitten, jos sinä saat liisterilootaa noin aikaiseksi.

Vierailija
8/8 |
03.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Parasta tosiaan tulee (ja helpoimmalla pääsee), kun ei keitä makaroneja ollenkaan, vaan laittaa raakana sekaan. Itse keitin makaronit makaronilaatikkoa varten vuosi kaudet ja kun kerran kokeilin laittaa raakana, tajusin, ettei siinä keittämisessä ole mitään järkeä.