Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mikä täyte tekee voileipäkakusta tunkkaisen tai ummehtuneen?

Vierailija
25.03.2021 |

Olen tekemässä isoihin sukujuhliin voileipäkakkuja ja haluaisin välttää virheet. Vieraita tulee noin 30-40.

Kommentit (11)

Vierailija
1/11 |
25.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sulatejuusto. En tykkää. Mieluummin tuorejuustoa tai jotain majoneesihärpäkettä. Liika rasva ei ole tätä aikaa voileipäkakussa mutta maukkautta täytyy jostain tulla.

Vierailija
2/11 |
25.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Maksapasteija on pahin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/11 |
25.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Toinen mikä tuntuu vanhanaikaiselta täytteeltä on maksapasteija. Joku hillosipuli voi yököttää myös.

Toisaalta katkaravut maistuu monelle, kinkku ja savupaisti varsinkin turvallisia. Vegaaniviritelmät sitten erikseen.

Vierailija
4/11 |
25.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tonnikala ja kinkku

Vierailija
5/11 |
25.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Majoneesi hyi

Vierailija
6/11 |
25.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

isot sukujuhlat korona-aikana?

toisekseen, jos joudut tätä kysymään netissä, niin oletko oikea henkilö tekemään niitä? 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/11 |
25.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Korona, sitähän sä tällä hait?

Vierailija
8/11 |
25.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Märkä kostunut leipä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/11 |
25.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tonnikala. Halvan makuinen. Kaikkien hengitys haisee kalalle juhlissa.

Vierailija
10/11 |
25.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Liika majoneesi. Itse teen useimmiten tuorejuustosta, joskus laitan vähän majoneesia sekaan.

Komppaan myös tuota maksapasteijaa tai - makkaraa, ei niitä. Täytteeseen kannattaa aina laittaa proteiinin lisäksi myös kasviksia, esimerkiksi pieneksi silputtua paprikaa.

Lisäksi kannattaa varoa liian tiivistä leipää. Monet vuokaleivät ovat tiiviitä, raskaita ja tympeän makuisia. Olen viime aikoina tehnyt omat kakut Taikaruisleivästä, joka on pehmeää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/11 |
25.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Purkkitonnikala ei sovi edes vokkiin, tällä ei tarkoiteta pannulla valmistettavaa aasialaista ruokaa.