Pakastettu parsakaali tosi vetistä - miten eroon?
Rainbow 450g parsakaali on 5/5, terveellistä ja halpaa. Mutta se on todella vetistä jos sen keittää ja sen jälkeen laittaa lautaselle. Ne vesi pisarat leviää lautasella ja pilaa muun ruuan maun. Myös se helposti kylmentyy aika epämukavan makuiseksi.
Uunissa jos tekee niin vielä pahemmat.
Miten olette selvinneet tästä ylitse?
Kommentit (17)
Tee sosesoppaa. Perunaa, purjoa keität sen kans ja soseutat lopuksi. Kana- tai kasvisliemikuutio ja tilkka kermaa.
Paista pannulla ja kaada munakasainekset päälle plus juustoraastetta.
Tuore säilyy jääkaapissa viikonkin hyvänä. Ja keitän veden pinnalla, varsi veteen ja hattuosa saa rauhasss höyrystyä, 5min riittää
Niin... sen jälkeen pakastan ja pakastimessa sitä on.
Valmista jäisenä, älä sulata vaan uuniin tai kiehuvaan veteen jäisenä. Korjaa jonkun verran tilannetta, mutta ei pakastetusta tuoreen veroista saa, aina se on vetisempää.
Syö se äläkä nillitä. Tai älä osta.
Olenkohan ostanut samaa tuotetta kun sinä ap. Hakemallakaan ei löytynyt tarpeellisia tietoja. Kun vertailin ravintotietoja Suomessa pakattuihin, niin olisin halunnut tietää mistä korkeammat hiilarit/sokerit tuotteessa johtuivat. Parsakaalit oli pakattu Espanjassa. Vahingossa ostin, mutta biojätteisiin päätyivät. Epäilin, että tuotteeseen olisi lisätty sokeria, jota joskus lisätään värin säilymisen takia, mutta se tyrmättiin toisessa keskusteluketjussa, enkä sitten jaksanut ko. aiheesta jankata. Ehkä ketjussa kommentoi joku joka oli ollut tuotteita Espanjassa pakkaamassa, muutenhan sitä epäilyä ei luulisi niin varmalla otteella torjua. 🥦
Vierailija kirjoitti:
Olenkohan ostanut samaa tuotetta kun sinä ap. Hakemallakaan ei löytynyt tarpeellisia tietoja. Kun vertailin ravintotietoja Suomessa pakattuihin, niin olisin halunnut tietää mistä korkeammat hiilarit/sokerit tuotteessa johtuivat. Parsakaalit oli pakattu Espanjassa. Vahingossa ostin, mutta biojätteisiin päätyivät. Epäilin, että tuotteeseen olisi lisätty sokeria, jota joskus lisätään värin säilymisen takia, mutta se tyrmättiin toisessa keskusteluketjussa, enkä sitten jaksanut ko. aiheesta jankata. Ehkä ketjussa kommentoi joku joka oli ollut tuotteita Espanjassa pakkaamassa, muutenhan sitä epäilyä ei luulisi niin varmalla otteella torjua. 🥦
Uskotko että on siis halpaa roska tuotetta? Kaikkii muihin pakastettuihin parsakaaleihin 100 kertaa halvempaa
Valmista mikrossa, liika vesi höyrystyy pois.
Mistä kaupasta te sitten olette ostaneet tuoretta parsakaalia näin talvella? Itse joudun odottamaan vielä jotta kotimaiset tuotteet tulee kauppoihin. Tein hernekeittoa ja olisin laittanut mukaan varsiselleriä, mutta sitäkään ei nyt saanut kaupasta tuoreena. Voi pahus tätä kasvisten osuutta talvella. Vikaa on tietysti minussakin, kun tuontitavara ei kelpaa. Tuskailin koko viime kesän kun kotimaisia paprikoita ei löytynyt marketista. Hitsi vieköön niitä olisi ollut, mutta jotain suippo-muotoja joita luulin chileiksi ja siten aina kävelin ohi sen laarin.
Se Rainbow’n parsakaali on huonolaatuista, itsellä meni roskiin. Käytän Apetitin parsakaalia, vaikka on hiukan tyyriimpää.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Olenkohan ostanut samaa tuotetta kun sinä ap. Hakemallakaan ei löytynyt tarpeellisia tietoja. Kun vertailin ravintotietoja Suomessa pakattuihin, niin olisin halunnut tietää mistä korkeammat hiilarit/sokerit tuotteessa johtuivat. Parsakaalit oli pakattu Espanjassa. Vahingossa ostin, mutta biojätteisiin päätyivät. Epäilin, että tuotteeseen olisi lisätty sokeria, jota joskus lisätään värin säilymisen takia, mutta se tyrmättiin toisessa keskusteluketjussa, enkä sitten jaksanut ko. aiheesta jankata. Ehkä ketjussa kommentoi joku joka oli ollut tuotteita Espanjassa pakkaamassa, muutenhan sitä epäilyä ei luulisi niin varmalla otteella torjua. 🥦
Uskotko että on siis halpaa roska tuotetta? Kaikkii muihin pakastettuihin parsakaaleihin 100 kertaa halvempaa
🥦 Nyt on lukijassa vika. En maininnut halvasta hinnasta mitään. En katso hintaa vaan pyrin ostamaan kotimaisia ja luomuna mikäli on tarjolla. Ostamani pakasteparsakaalit olivat pahanmakuisia sitkeitä ja sitten vasta huomasin etteivät ne olleetkaan niitä joita yleensä olen ostanut. Sallitko mulle sen, että valitsen kotiini ruokaa mikä maistuu hyvältä. Jollet salli, niin valitsen kuitenkin katson sen oikeudekseni. 😊
Vierailija kirjoitti:
Mistä kaupasta te sitten olette ostaneet tuoretta parsakaalia näin talvella? Itse joudun odottamaan vielä jotta kotimaiset tuotteet tulee kauppoihin. Tein hernekeittoa ja olisin laittanut mukaan varsiselleriä, mutta sitäkään ei nyt saanut kaupasta tuoreena. Voi pahus tätä kasvisten osuutta talvella. Vikaa on tietysti minussakin, kun tuontitavara ei kelpaa. Tuskailin koko viime kesän kun kotimaisia paprikoita ei löytynyt marketista. Hitsi vieköön niitä olisi ollut, mutta jotain suippo-muotoja joita luulin chileiksi ja siten aina kävelin ohi sen laarin.
Ostin viime viikolla Lidlistä useamman, kun 500g maksoi 99 snt.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mistä kaupasta te sitten olette ostaneet tuoretta parsakaalia näin talvella? Itse joudun odottamaan vielä jotta kotimaiset tuotteet tulee kauppoihin. Tein hernekeittoa ja olisin laittanut mukaan varsiselleriä, mutta sitäkään ei nyt saanut kaupasta tuoreena. Voi pahus tätä kasvisten osuutta talvella. Vikaa on tietysti minussakin, kun tuontitavara ei kelpaa. Tuskailin koko viime kesän kun kotimaisia paprikoita ei löytynyt marketista. Hitsi vieköön niitä olisi ollut, mutta jotain suippo-muotoja joita luulin chileiksi ja siten aina kävelin ohi sen laarin.
Ostin viime viikolla Lidlistä useamman, kun 500g maksoi 99 snt.
Hups, meni minultakin ohi että nimenomaan kotimaista kaivattiin.
En käytä niitä, roskiin meni pussi kun erehdyin ostamaan. Parsakaali on herkullista tuoreeltaan kypsytettynä, mutta siihen tulee jälkeenpäin sellainen ällöttävä sivumaku, jota en voi sietää.
Keittämällä tosiaan tulee vetistä. Kannattaa mieluummin paistaa pitkään, kunnes pinnat ovat kunnolla ruskistuneet.
Lakkaa syömästä sitä pakastettua, osta tuoretta parsakaalia ja höyrystä se, älä keitä vedessä.