Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Pakastettu parsakaali tosi vetistä - miten eroon?

Vierailija
25.03.2021 |

Rainbow 450g parsakaali on 5/5, terveellistä ja halpaa. Mutta se on todella vetistä jos sen keittää ja sen jälkeen laittaa lautaselle. Ne vesi pisarat leviää lautasella ja pilaa muun ruuan maun. Myös se helposti kylmentyy aika epämukavan makuiseksi.

Uunissa jos tekee niin vielä pahemmat.

Miten olette selvinneet tästä ylitse?

Kommentit (17)

Vierailija
1/17 |
25.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lakkaa syömästä sitä pakastettua, osta tuoretta parsakaalia ja höyrystä se, älä keitä vedessä.

Vierailija
2/17 |
25.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tee sosesoppaa. Perunaa, purjoa keität sen kans ja soseutat lopuksi. Kana- tai kasvisliemikuutio ja tilkka kermaa.

Paista pannulla ja kaada munakasainekset päälle plus juustoraastetta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/17 |
25.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Höyrytän tai annan kuivahtaa.

Vierailija
4/17 |
25.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuore säilyy jääkaapissa viikonkin hyvänä. Ja keitän veden pinnalla, varsi veteen ja hattuosa saa rauhasss höyrystyä, 5min riittää

Vierailija
5/17 |
25.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niin... sen jälkeen pakastan ja pakastimessa sitä on.

Vierailija
6/17 |
25.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Valmista jäisenä, älä sulata vaan uuniin tai kiehuvaan veteen jäisenä. Korjaa jonkun verran tilannetta, mutta ei pakastetusta tuoreen veroista saa, aina se on vetisempää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/17 |
25.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Syö se äläkä nillitä. Tai älä osta.

Vierailija
8/17 |
25.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olenkohan ostanut samaa tuotetta kun sinä ap.  Hakemallakaan ei löytynyt tarpeellisia tietoja.  Kun vertailin ravintotietoja Suomessa pakattuihin, niin olisin halunnut tietää mistä korkeammat hiilarit/sokerit tuotteessa johtuivat.  Parsakaalit oli pakattu Espanjassa. Vahingossa ostin, mutta biojätteisiin päätyivät. Epäilin, että tuotteeseen olisi lisätty sokeria, jota joskus lisätään värin säilymisen takia, mutta se tyrmättiin toisessa keskusteluketjussa, enkä sitten jaksanut ko. aiheesta jankata. Ehkä ketjussa kommentoi joku joka oli ollut tuotteita Espanjassa pakkaamassa, muutenhan sitä epäilyä ei luulisi niin varmalla otteella torjua. 🥦

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/17 |
25.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Olenkohan ostanut samaa tuotetta kun sinä ap.  Hakemallakaan ei löytynyt tarpeellisia tietoja.  Kun vertailin ravintotietoja Suomessa pakattuihin, niin olisin halunnut tietää mistä korkeammat hiilarit/sokerit tuotteessa johtuivat.  Parsakaalit oli pakattu Espanjassa. Vahingossa ostin, mutta biojätteisiin päätyivät. Epäilin, että tuotteeseen olisi lisätty sokeria, jota joskus lisätään värin säilymisen takia, mutta se tyrmättiin toisessa keskusteluketjussa, enkä sitten jaksanut ko. aiheesta jankata. Ehkä ketjussa kommentoi joku joka oli ollut tuotteita Espanjassa pakkaamassa, muutenhan sitä epäilyä ei luulisi niin varmalla otteella torjua. 🥦

Uskotko että on siis halpaa roska tuotetta? Kaikkii muihin pakastettuihin parsakaaleihin 100 kertaa halvempaa

Vierailija
10/17 |
25.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Valmista mikrossa, liika vesi höyrystyy pois.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/17 |
25.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mistä kaupasta te sitten olette ostaneet tuoretta parsakaalia näin talvella?  Itse joudun odottamaan vielä jotta kotimaiset tuotteet tulee kauppoihin.  Tein hernekeittoa ja olisin laittanut mukaan varsiselleriä, mutta sitäkään ei nyt saanut kaupasta tuoreena.  Voi pahus tätä kasvisten osuutta talvella.  Vikaa on tietysti minussakin, kun tuontitavara ei kelpaa.  Tuskailin koko viime kesän kun kotimaisia paprikoita ei löytynyt marketista.  Hitsi vieköön niitä olisi ollut, mutta jotain suippo-muotoja joita luulin chileiksi ja siten aina kävelin ohi sen laarin. 

Vierailija
12/17 |
25.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se Rainbow’n parsakaali on huonolaatuista, itsellä meni roskiin. Käytän Apetitin parsakaalia, vaikka on hiukan tyyriimpää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/17 |
25.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Olenkohan ostanut samaa tuotetta kun sinä ap.  Hakemallakaan ei löytynyt tarpeellisia tietoja.  Kun vertailin ravintotietoja Suomessa pakattuihin, niin olisin halunnut tietää mistä korkeammat hiilarit/sokerit tuotteessa johtuivat.  Parsakaalit oli pakattu Espanjassa. Vahingossa ostin, mutta biojätteisiin päätyivät. Epäilin, että tuotteeseen olisi lisätty sokeria, jota joskus lisätään värin säilymisen takia, mutta se tyrmättiin toisessa keskusteluketjussa, enkä sitten jaksanut ko. aiheesta jankata. Ehkä ketjussa kommentoi joku joka oli ollut tuotteita Espanjassa pakkaamassa, muutenhan sitä epäilyä ei luulisi niin varmalla otteella torjua. 🥦

Uskotko että on siis halpaa roska tuotetta? Kaikkii muihin pakastettuihin parsakaaleihin 100 kertaa halvempaa

 

🥦 Nyt on lukijassa vika.  En maininnut halvasta hinnasta mitään.  En katso hintaa vaan pyrin ostamaan kotimaisia ja luomuna mikäli on tarjolla.  Ostamani pakasteparsakaalit olivat pahanmakuisia sitkeitä ja sitten vasta huomasin etteivät ne olleetkaan niitä joita yleensä olen ostanut.  Sallitko mulle sen, että valitsen kotiini ruokaa mikä maistuu hyvältä.  Jollet salli, niin valitsen kuitenkin katson sen oikeudekseni. 😊

Vierailija
14/17 |
25.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mistä kaupasta te sitten olette ostaneet tuoretta parsakaalia näin talvella?  Itse joudun odottamaan vielä jotta kotimaiset tuotteet tulee kauppoihin.  Tein hernekeittoa ja olisin laittanut mukaan varsiselleriä, mutta sitäkään ei nyt saanut kaupasta tuoreena.  Voi pahus tätä kasvisten osuutta talvella.  Vikaa on tietysti minussakin, kun tuontitavara ei kelpaa.  Tuskailin koko viime kesän kun kotimaisia paprikoita ei löytynyt marketista.  Hitsi vieköön niitä olisi ollut, mutta jotain suippo-muotoja joita luulin chileiksi ja siten aina kävelin ohi sen laarin. 

Ostin viime viikolla Lidlistä useamman, kun 500g maksoi 99 snt.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/17 |
25.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Mistä kaupasta te sitten olette ostaneet tuoretta parsakaalia näin talvella?  Itse joudun odottamaan vielä jotta kotimaiset tuotteet tulee kauppoihin.  Tein hernekeittoa ja olisin laittanut mukaan varsiselleriä, mutta sitäkään ei nyt saanut kaupasta tuoreena.  Voi pahus tätä kasvisten osuutta talvella.  Vikaa on tietysti minussakin, kun tuontitavara ei kelpaa.  Tuskailin koko viime kesän kun kotimaisia paprikoita ei löytynyt marketista.  Hitsi vieköön niitä olisi ollut, mutta jotain suippo-muotoja joita luulin chileiksi ja siten aina kävelin ohi sen laarin. 

Ostin viime viikolla Lidlistä useamman, kun 500g maksoi 99 snt.

Hups, meni minultakin ohi että nimenomaan kotimaista kaivattiin.

Vierailija
16/17 |
25.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

En käytä niitä, roskiin meni pussi kun erehdyin ostamaan. Parsakaali on herkullista tuoreeltaan kypsytettynä, mutta siihen tulee jälkeenpäin sellainen ällöttävä sivumaku, jota en voi sietää.

Vierailija
17/17 |
25.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Keittämällä tosiaan tulee vetistä. Kannattaa mieluummin paistaa pitkään, kunnes pinnat ovat kunnolla ruskistuneet.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi kolme kahdeksan