Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miksi kypsennetty kana muuttuu jääkaapissa pahan makuiseksi niin nopeasti

Vierailija
20.03.2021 |

Jos olen vaikka eilen laittanut kanaruokaa ja aion syödä sitä samaa ruokaa huomenna, niin kanassa on jo paha sivumaku ja maistuu pahalle. Miksi ja miten estää tämä?

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
20.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Muuttuu myös kuivaksi kuin korppu.

Vierailija
2/5 |
20.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Enpä ole havainnut tuollaista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
20.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lämmitä mikrossa äläkä syö kylmänä

Vierailija
4/5 |
20.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Muuttuu juuri paremman makuiseksi. Ainakin jos on marinoivassa nesteessä. Tee vaikka kookomaito curry kanalle seuraksi niin se infusoituu vain paremmaksi jääkaapissa.

Esim. ragu myös on parempaa vasta seuraavana päivänä, ei heti tuoreeltaan tehtynä. Aivan kuten vaikka keksitaikina myös.

Vierailija
5/5 |
19.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tämän vuoksi kana on PAHAA

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi kuusi yksi