Miten tehdä kotona mahdollisimman hyvä kebap-annos
Kommentit (34)
Jaa mun kebab: salaattia mielen mukaan, tomaattia, kurkkua, punasipulia, jalapenoja. Valmiskebabin paistan pannulla. Jäisiin tilkka vettä mukaan jotta sulavat ja ei pala. Paistetaan rapeaksi. Lautaselle salaatit ja kebut, päälle valmista kaupan kebabkastiketta ja vähän majoneesia.
Nam tuli nälkä. Toimii myös kanaversiolla ja currykastikkeella.
En ole muuten kokeillut tuollaisen tekoa, vaikka rasvakeitin löytyy. Onnistuisikohan pakastekebablastut miten hyvin, jos käyttäisi ne rasvakeittimen kautta?
Onko kokemusta kellään?
Opettele kirjoittamaan edes oikein, siitä on hyvä lähteä liikkeelle.
Siis oikeasti. Mitä kiksejä ihmiset saa siitä, että tahallaan kirjoitetaan väärin.
Ihan ensteks pitää ostaa hyvänmakuista kebaabeläintä. Jotain rehujakin siinä on hyvä olla. Niistä voi tiedustella vekaaneilta ja kaneilta. Kastikkeen teko on niin vaivalloista että oma pullo mukaan ja käy ostamasta sitä kebaabravintelista.
Sitten vaan rohkeasti kokkaamaan. Ohjeita voi lunntia guuggelista. Avainsana on kebaabeläimen valmistus.
Vierailija kirjoitti:
Opettele kirjoittamaan edes oikein, siitä on hyvä lähteä liikkeelle.
Jos olisit joskus käynyt edes muualla kuin kotikyläsi ABC:llä, tietäisit että molemmat kirjoitusasut ovat oikein.
Haistakaa paska! Ostin tuossa ensinnäkin Kotimaista-kebablastuja. Mitä teen nyt sitten niiden kanssa? Valmistaja näyttää olevan niissäkin Jörkan kebab Oy.
Vierailija kirjoitti:
Opettele kirjoittamaan edes oikein, siitä on hyvä lähteä liikkeelle.
Se on turkiksi kebap. https://fi.wiktionary.org/wiki/kebap Linkki voisi tietysti olla laadukkaampi kuin wiktionary. -ei ap
1. Osta rilli
2. osta vartaat
3. töki lihaa vartaisiin
4. rillaa
5. simplasapimpsalasa, kebab
6. katso sanakirjasta mitä kebab tarkoittaa
Olen tehnyt 2kg tankoja monesti itse. Pitaleipäkuutioita, turkkilaista jogurttia, ja Muttin tomaattikastiketta tölkistä.
Vierailija kirjoitti:
Olen tehnyt 2kg tankoja monesti itse. Pitaleipäkuutioita, turkkilaista jogurttia, ja Muttin tomaattikastiketta tölkistä.
Mutti on yliarvostettua. osta rainbown kokonaisia tölkkitomaatteja.
Vierailija kirjoitti:
Siis oikeasti. Mitä kiksejä ihmiset saa siitä, että tahallaan kirjoitetaan väärin.
Kirjoitusasu on eri kielillä erilainen. On kebab, kebap, kabob ja varmaan muitakin.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Siis oikeasti. Mitä kiksejä ihmiset saa siitä, että tahallaan kirjoitetaan väärin.
Kirjoitusasu on eri kielillä erilainen. On kebab, kebap, kabob ja varmaan muitakin.
Irakissa näköjään kabab.
Vierailija kirjoitti:
Findus mikroranut, Görans Hot Kebap kebappilastut, ananasta ja hernettä salaatiksi, sipulia- kastikkeeksi tomaattisose johon sekoitetaan chiliä tai vaihtoehtoisesti Saarioinen Kevapkastike!
Näillä on pärjännyt. Hintaa tulee se 10.90 mutta annos isompi kuin naapurin pitseriassa ja ainekset täysin samat paitsi mikroranskalaiset on pakasteranuja paremmat!
Göranin tuotteissa se kirjoitetaan kebab. Taannoin oli Prismassa jotain kebablastuja, joissa se oli pakkauksessa kirjoitettu kebap.
Vierailija kirjoitti:
Olen tehnyt 2kg tankoja monesti itse. Pitaleipäkuutioita, turkkilaista jogurttia, ja Muttin tomaattikastiketta tölkistä.
Onko sulla hyviä vinkkejä miten siitä pötköstä saa lastuja? Kokeilin kerran itse tehdä lihan, hyvin paistuneesta pintakerroksesta sai vielä hienosti juustohöylällä veisteltyä, mutta sen jälkeen meni ihan mössöksi.
Porsasta pakkaseen reilusti maustettuna, puolijäisenä veistellään ohuita siivuja. Itse tehtyyn pitaan hyvät kastikkeet ja salaatit sun muut.
Pyrin matkimaan kebupaikkojen annoksia. Eli lastujen päälle tulisehkoa tomaattista kastiketta, jotain valkosipulikastiketta (vaikka GR/TUR-jogurtista itse tehden), raakaa sipulia silppuna, jv-salaattia, kurkkua ja kastikkeita.
Findus mikroranut, Görans Hot Kebap kebappilastut, ananasta ja hernettä salaatiksi, sipulia- kastikkeeksi tomaattisose johon sekoitetaan chiliä tai vaihtoehtoisesti Saarioinen Kevapkastike!
Näillä on pärjännyt. Hintaa tulee se 10.90 mutta annos isompi kuin naapurin pitseriassa ja ainekset täysin samat paitsi mikroranskalaiset on pakasteranuja paremmat!