Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mikä menee vikaan kun kiertoilma uunissa Mozzarella tikkujen ja Cheddar jalopenojen sisälmys valuu ulos

Vierailija
01.03.2021 |

Näin käy aina ennenkuin niiden pinta ehtii muuttua rapsakaksi. Ohjeen mukaan Jalopenot 200° 12min, ja tikut 6min, mutta silti syön tyhjiä kuoria ja lusikalla juustotäytettä siitä niiden vierestä.

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
01.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuka yleensä syö tollasta kuraa?

Vierailija
2/5 |
01.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä meinasin eilen kysyä samasta aiheesta, mutta unohdin. Kai ne pitäisi uppopaistaa, että onnistuu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
3/5 |
01.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mulle kävi air fryerissä samoin. Jalapenot onnistui, mutta juustot valui ulos.

Mietin, pitäiskö olla tosi kuuma lämpötila lyhyellä paistoajalla? Tyyliin 250 astetta 5 minuuttia. Ja uuni kuumaksi ennen kuin laittaa jäiset ruuat sinne. Siten juusto ei ehtisi sulaa.

🇺🇦🇮🇱

Vierailija
4/5 |
01.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siinä on about minuutti aikaa täydellisen ja täystuhon välillä

Vierailija
5/5 |
01.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

et saa rapsakkaa ja juustoja sisällä, se on mahdoton yhdistelmä. Pitää valita joko tai. Näin ainakin itse olen todennut. Jos joku tietää paremmin niin ilolla otan vinkin vastaan.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan viisi seitsemän