Mikä menee vikaan kun kiertoilma uunissa Mozzarella tikkujen ja Cheddar jalopenojen sisälmys valuu ulos
Näin käy aina ennenkuin niiden pinta ehtii muuttua rapsakaksi. Ohjeen mukaan Jalopenot 200° 12min, ja tikut 6min, mutta silti syön tyhjiä kuoria ja lusikalla juustotäytettä siitä niiden vierestä.
Kommentit (5)
Mä meinasin eilen kysyä samasta aiheesta, mutta unohdin. Kai ne pitäisi uppopaistaa, että onnistuu.
Mulle kävi air fryerissä samoin. Jalapenot onnistui, mutta juustot valui ulos.
Mietin, pitäiskö olla tosi kuuma lämpötila lyhyellä paistoajalla? Tyyliin 250 astetta 5 minuuttia. Ja uuni kuumaksi ennen kuin laittaa jäiset ruuat sinne. Siten juusto ei ehtisi sulaa.
🇺🇦🇮🇱
Siinä on about minuutti aikaa täydellisen ja täystuhon välillä
et saa rapsakkaa ja juustoja sisällä, se on mahdoton yhdistelmä. Pitää valita joko tai. Näin ainakin itse olen todennut. Jos joku tietää paremmin niin ilolla otan vinkin vastaan.
Kuka yleensä syö tollasta kuraa?