Meneekö teillä maha sekaisin hesen ruuista?
Välillä ei tule mitään ja välillä jäätävä vesirippe ja vatsanväänteet, vaikka otan aina samaa ruokaa.
Mietinkin onkohan Hesen tuotteiden hygieenisyydessä tmv. vikaa kun välillä tulee tuollainen lievä ruokamyrkytys(?)
Muiden roskaruokien kanssa ei ole koskaan ollut mitään ongelmaa joten en usko että esim rasvaisuudesta johtuisi.
Ei uskalla ikinä esim. reissussakaan käydä hesellä kun saattaa sitten tulla kiire vessaan ja monta päivää sellainen ällö vellova olo... hyh.
Kommentit (70)
Kokeile ilman limsaa joskus. Se limsa on pelkkää siirappia eikä koneita pestä niin usein kuin pitäis.
Mulla ei taas mitään ongelmaa mäkkärissä, bk:ssa,scanissa tai grillien hamppariaterioissa. Vain hesellä käy näin, otantaa myös eri kaupunkien heseis eli ei ole vain yksi tietty ravintola.
Voisikin testata ensi kerralla ottaa pullolimun.
Vierailija kirjoitti:
Kokeile ilman limsaa joskus. Se limsa on pelkkää siirappia eikä koneita pestä niin usein kuin pitäis.
Saatat olla jonkin jäljillä. Aioin kommentoida että mulla ei ikinä mene maha sekaisin Hesen ruoasta, mutta en myöskään juo limpparia (Hesellä enkä muuallakaan, inhoan kuplajuomia ylipäätään). Ostan heseaterian kaveriksi yleensä appelsiinimehua, joka kaadetaan litran tölkistä, ei mistään koneesta.
Mulle ei tuu yhtään mitään hesesafkasta :0
Menee joskus. Kaverilla sama juttu.
Aika jännää, menee nimittäin välillä. Maha alkaa kiertää syömisen jälkeen ja sitten tuleekin jo kiire vessaan. Ihan vetenä ja paineella tulee tyhjennys. Ja vain Hesen ruuasta tämä, ei bg tai mäkkäristä.
Nörttivatsalla kaikki alkaa turvottaa ja vääntää.
Syön Hesellä vain kesäisin kun halloumi-burgeri palaa valikoimaan. Häpeän tunnustaa syöväni haloumi-burgereita melkein joka päivä. Ei ole mennyt vatsa sekaisin. En koskaan tilaa limuja.
Miksi ihmeessä jotkut syö tuollaista...
Menee ja itse veikkaan ruoan rasvan aiheuttavan sen. Joskus muistaakseni vertailtiin hampurilaisten rasvamääriä Mäkkärin vastaaviin ja eroa oli huomattavasti
Otitko 0,5 l limun ja "isommat" ranskikset euron lisämaksusta? Sille on näet syynsä miksi tavallinen annosjuoma on 0,4 l. Se on juuri sellainen määrä nestettä jonka tavallisen ihmisen napa vetää ilman että menee kuralle. Se ylimääräinen desilitra on kriittinen ja ratkaiseva. En ole enää vuosikausiin tarttunut niihin Hesen "haluatko itsellesi ripulin eurolla" tarjouksiin.
Viimeksi tuli kunnon rippe kun söin hesessä salaatin. Taisi olla niitä eilisen tai toissapäivän salaatteja. Triplan hese oli kyseessä.
Mega hampurilaisesta tulee aina kunnon tukala olo. Mitäköhän lisäaineita ne on tunkenut siihenkin....
Vierailija kirjoitti:
Otitko 0,5 l limun ja "isommat" ranskikset euron lisämaksusta? Sille on näet syynsä miksi tavallinen annosjuoma on 0,4 l. Se on juuri sellainen määrä nestettä jonka tavallisen ihmisen napa vetää ilman että menee kuralle. Se ylimääräinen desilitra on kriittinen ja ratkaiseva. En ole enää vuosikausiin tarttunut niihin Hesen "haluatko itsellesi ripulin eurolla" tarjouksiin.
Mä en ota koskaan isoa ateriaa ja aina saan ripulin. Usein pienikin juoma jää kesken.
Vierailija kirjoitti:
Viimeksi tuli kunnon rippe kun söin hesessä salaatin. Taisi olla niitä eilisen tai toissapäivän salaatteja. Triplan hese oli kyseessä.
Mega hampurilaisesta tulee aina kunnon tukala olo. Mitäköhän lisäaineita ne on tunkenut siihenkin....
GRILLIMAUSTE: suola (56 %), mausteet (cayenne, juustokumina, paprika, sipuli, valkosipuli, kurkuma, oregano), dekstroosi, aromit, maltodekstriini. Valmistaja: Lihel Oy, Saue Production OU, Viro.
JÄÄVUORISALAATTI: pesty ja leikattu jäävuorisalaatti. Pakkaaja: Hes-Pro Finland Oy, Suomi. Alkuperämaa vaihtelee satokausittain.
JUUSTOSIIVU: cheddarjuusto (53 %), vesi, voi, rasvaton maitojauhe, juusto, maitoproteiini, sulatesuolat (E331, E339), suola, värit (beta-karoteeni, paprikauute), paakkuuntumisenestoaine (aurinkonkukkalesitiini). Pastöroitu. Laktoosia 0,5 g/viipale. Valmistaja: Schreiber Foods Europe GmbH, Saksa.
KURKKUMAJONEESI: rypsiöljy, pastöroitu kananmunamassa, säilötty kurkku (10 %), vesi, sokeri, etikka, sipuli, mausteet (sinapinsiemen, valkosipuli, kurkuma, cayenne), muunnettu tärkkelys, paprika, sakeuttamisaine (ksantaanikumi), suola, säilöntäaine (E202). Valmistaja: Hes-Pro Finland Oy, Suomi.
PAPRIKAMAJONEESI: rypsiöljy, pastöroitu kananmunamassa, säilötty paprika (6 %), vesi, säilötty kurkku, mausteet (juustokumina, valkosipuli, cayenne, oregano, kurkuma), etikka, sokeri, suola, sipuli, arominvahvenne (E621), muunnettu tärkkelys, aromi, säilöntäaine (E202). Valmistaja: Hes-Pro Finland Oy, Suomi.
PIHVI: 100 % naudanlihapihvi. Valmistaja: Kaivon Liha Kaunismaa Oy, Suomi. Naudanlihan alkuperämaa: Tanska/Suomi.
PIHVITOMAATTI: pesty ja siivutettu tomaatti. Alkuperämaa vaihtelee satokausittain.
SÄMPYLÄ: vehnäjauho, vesi, sokeri, hiiva, rypsiöljy, seesaminsiemen, jodioitu suola, vehnägluteeni, säilöntäaine (E282, E200), emulgointiaine (E472e), vehnähapantaikina, jauhonparanne (E300). Valmistaja: Oy Lantmännen Unibake Ab Finland, Suomi.
VIIPALEKURKKU: kurkku, vesi, sokeri, etikka, suola, stabilointiaine (E509), luontaiset aromit. Valmistaja: Stangl GmbH & Gemüse KG, Saksa. Kurkun alkuperämaa: Saksa/Romania.
Mulla tulee "heti kakka" puolessa tunnissa jos syön minkä tahansa ketjun kaksi kerroshamppari ateriaa. Voi olla ranskisten rasva tai ne majoneesit syynä.
propanolia tai etanolin ja hiilimonoksidin välisellä reaktiolla. Väritön, kirkas ja öljymäinen neste ulkomuodollisesti. Käytetään säilöntäaineena homeentorjuntaan ja vain pakattuihin leipiin sekä kahvileipiin. Käytetään myös toisinaan juuston pintakäsittelyssä. Tiedetään varmuudella aiheuttavan ajan saatossa insuliinin liikaeritystä ja insuliiniresistenssiä, josta seuraa ihmiselle diabetes! Kielletty joissain maissa paikallisella lainsäädännöllä!
E281 (Natriumpropionaatti) = Propionihapon suoloja, käyttö säilöntäaineena ja haittavaikutuksetkin samaa luokkaa.
E282 (Kalsiumpropionaatti) = Propionihapon suoloja, käyttö säilöntäaineena ja haittavaikutuksetkin samaa luokkaa.
E283 = (Kaliumpropionaatti) = Propionihapon suoloja, käyttö säilöntäaineena ja haittavaikutuksetkin samaa luokkaa.
Menee ja nimenomaan Hesburgerin sapuskasta. Yllätyin kun kävin Mäkkärillä ja olinkin ok.
Menee ja samoin myös muista hampurilaispaikoista. Pizzaa vatsa kyllä kestää, mutta Hesestä sun muista saa juosta heti vessaan ja vatsa on turvonnut koko loppupäivän. En usko olevan hygieenisyyden kanssa mitään tekemistä, vaan olen epäillyt niitä sämpylöitä kaiken pahan aluksi ja juureksi.