Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Millaisiin outouksiin olette törmänneet ostamissanne pizzoissa? Itseä ihmetyttää kuutioina laitettu fetajuusto ja isoina lohkoina laitettu tomaatti.

Vierailija
24.02.2021 |

Koska tietysti feta pitää olla murustettua ja tomaatit ohuina siivuina.

Kommentit (13)

Vierailija
1/13 |
24.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

En syö einespizzoja.

Vierailija
2/13 |
24.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tietenkään feta ei kuulu pizzaan ja tomaatti kuuluu kuutioida.

Pizza tehdään aina itse.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/13 |
24.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pitsakokin urani loppui yhteen päivään. Laitoin jokaiselle joka halusi ananasta yhden sellaisen neljään osaan halkaistuna. Paikan pomo mussutti jotain ananasrenkaan palasista. Juu yhden ananaksen sekin olisi tarvinut. Kokonaisena arvaatte varmaan minne.

Vierailija
4/13 |
24.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teen itse pitsani.

Tällä ohjeella teen 2 pitsaa.

2,5 dl vettä.

Hiivaa. Ei ole väliä käytätkö kuivahiivaa vai tuorehiivaa. Kohotusaika sitten vaihtelee.

2 tl sokeria.

2 tl suolaa.

7 dl vehnäjauhoja.

0,5 dl oliiviöljyä.

Sekoita kaikki muut paitsi puolet jauhoista ja öljyt. Sitten vaivaten lisää loput jauhot kun enää ei tehokkaasti voi sekoittaa. Vaivaa kunnes taikina yhtenäinen ja tasainen. Lisää öljy. Vaivaa kunnes oljy imeytynyt kaikki taikinaan ja taikina jälleen tasainen. 

Anna kohota lämpimässä tai viileässä(kestää pidempään). Anna kohota ainakin 2 kertaiseksi, mutta helposti kohoaa yli kolminkertaiseksi ja tulee parempaa.

Sitten venytä runsaasti jauhotettuna suoraan kevyesti öljytylle pellille. Pellillekin hyvä laittaa jauhoja. Anna taikinan levätä, jos ei meinaa venyä koko pellille.

Jätä taikina nousemaan pellille siksi aikaa kun valmistelet päälliset. Voit sopivassa vaiheessa myös laittaa uunin kuumenemaan niin kuumalle kuin menee.

Hyvä kastike syntyy tomaattimurkasta. Yhdestä peruskokoisesta tölkistä riittää neljään pitsaan.

Lisää tomaattimurskan joukkoon suolaa, sokeria, etikkaa, pizzamaustetta, savupaprikaa tms. Ei niin tarkkaa.

Lisää lopuksi tomaattimurkan joikkoon n. 1/4 - 1/3 määrästä oliiviöljyä. Sekoita. Vispilä voi auttaa.

Levitä kastike pitsan päälle. Lisää juusto. Tämän jälkeen voit lisätä mieleiset täytteet. Joita ei kannata nyt valtavan paljon laittaa. Huom juuston päälle.

Kuumassa uunissa ohut pitsa paistuu nopeasti. 

Lisää mahdollinen orgegano/ pizzamauste heti uunista ottamisen jälkeen. 

Vierailija
5/13 |
24.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

pizzeriasta ostetusta oli jostain purkin pohjalta kaivettuja vanhoja limaisia herkkusieniä. luulivat voivansa vanhalle mummolle syöttää nämä. ei onnistunut.

Vierailija
6/13 |
24.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pirkan pizza vegetariana on tosi herkullinen pakastepizza, MUTTA en ymmärrä miksi siinä on parsakaalia eikä sieniä, sienet on suosittu pizzan täte, parsakaali ei kuulu pizzaan vaikka muutoin tykkäänkin siitä.

Itse sitten noukin ne pois ja laitan tölkkisienet tilalle ennen uuniin panoa, avot, täydellistä.

Mitenköhän Pirkalle voisi kirjottaa että vaihtaisivat parsakaalin sieniin.

Muuten on hyvät täytteet, oliiveja ja paprikaa. 🤤

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/13 |
24.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Opettele tekemään pizza äläkä ihmettele.

Vierailija
8/13 |
24.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Pirkan pizza vegetariana on tosi herkullinen pakastepizza, MUTTA en ymmärrä miksi siinä on parsakaalia eikä sieniä, sienet on suosittu pizzan täte, parsakaali ei kuulu pizzaan vaikka muutoin tykkäänkin siitä.

Itse sitten noukin ne pois ja laitan tölkkisienet tilalle ennen uuniin panoa, avot, täydellistä.

Mitenköhän Pirkalle voisi kirjottaa että vaihtaisivat parsakaalin sieniin.

Muuten on hyvät täytteet, oliiveja ja paprikaa. 🤤

jaa jos kirjoitat pirkka palaute sinne hakuun niin kappasmitä tulee;

https://www.pirkka.fi/palaute

ei ole rakettitiedettä,vaatii sisälukutaitoa ja vähän ajattelua

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/13 |
24.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Teen itse pitsani.

Tällä ohjeella teen 2 pitsaa.

2,5 dl vettä.

Hiivaa. Ei ole väliä käytätkö kuivahiivaa vai tuorehiivaa. Kohotusaika sitten vaihtelee.

2 tl sokeria.

2 tl suolaa.

7 dl vehnäjauhoja.

0,5 dl oliiviöljyä.

Sekoita kaikki muut paitsi puolet jauhoista ja öljyt. Sitten vaivaten lisää loput jauhot kun enää ei tehokkaasti voi sekoittaa. Vaivaa kunnes taikina yhtenäinen ja tasainen. Lisää öljy. Vaivaa kunnes oljy imeytynyt kaikki taikinaan ja taikina jälleen tasainen. 

Anna kohota lämpimässä tai viileässä(kestää pidempään). Anna kohota ainakin 2 kertaiseksi, mutta helposti kohoaa yli kolminkertaiseksi ja tulee parempaa.

Sitten venytä runsaasti jauhotettuna suoraan kevyesti öljytylle pellille. Pellillekin hyvä laittaa jauhoja. Anna taikinan levätä, jos ei meinaa venyä koko pellille.

Jätä taikina nousemaan pellille siksi aikaa kun valmistelet päälliset. Voit sopivassa vaiheessa myös laittaa uunin kuumenemaan niin kuumalle kuin menee.

Hyvä kastike syntyy tomaattimurkasta. Yhdestä peruskokoisesta tölkistä riittää neljään pitsaan.

Lisää tomaattimurskan joukkoon suolaa, sokeria, etikkaa, pizzamaustetta, savupaprikaa tms. Ei niin tarkkaa.

Lisää lopuksi tomaattimurkan joikkoon n. 1/4 - 1/3 määrästä oliiviöljyä. Sekoita. Vispilä voi auttaa.

Levitä kastike pitsan päälle. Lisää juusto. Tämän jälkeen voit lisätä mieleiset täytteet. Joita ei kannata nyt valtavan paljon laittaa. Huom juuston päälle.

Kuumassa uunissa ohut pitsa paistuu nopeasti. 

Lisää mahdollinen orgegano/ pizzamauste heti uunista ottamisen jälkeen. 

Ketään ei kiinnosta sun pizzas

Vierailija
10/13 |
24.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Talon kastike ja mustat karvat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/13 |
24.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Korjaus, ei tossa pirkan pizzassa ole oliivejakaan, olen nekin laittanut sitten itse, pinaattia, kesäkurpitsaa ja parsaa lukee tuoteselosteessa paprikan lisäksi.

Eli ongin sieltä myös kesäkurpitsan pois ja vihreät parsakaalin näköiset, ja lisään sienet ja oliivit jotka sinne kuuluisi.

Vierailija
12/13 |
24.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Teen itse pitsani.

Tällä ohjeella teen 2 pitsaa.

2,5 dl vettä.

Hiivaa. Ei ole väliä käytätkö kuivahiivaa vai tuorehiivaa. Kohotusaika sitten vaihtelee.

2 tl sokeria.

2 tl suolaa.

7 dl vehnäjauhoja.

0,5 dl oliiviöljyä.

Sekoita kaikki muut paitsi puolet jauhoista ja öljyt. Sitten vaivaten lisää loput jauhot kun enää ei tehokkaasti voi sekoittaa. Vaivaa kunnes taikina yhtenäinen ja tasainen. Lisää öljy. Vaivaa kunnes oljy imeytynyt kaikki taikinaan ja taikina jälleen tasainen. 

Anna kohota lämpimässä tai viileässä(kestää pidempään). Anna kohota ainakin 2 kertaiseksi, mutta helposti kohoaa yli kolminkertaiseksi ja tulee parempaa.

Sitten venytä runsaasti jauhotettuna suoraan kevyesti öljytylle pellille. Pellillekin hyvä laittaa jauhoja. Anna taikinan levätä, jos ei meinaa venyä koko pellille.

Jätä taikina nousemaan pellille siksi aikaa kun valmistelet päälliset. Voit sopivassa vaiheessa myös laittaa uunin kuumenemaan niin kuumalle kuin menee.

Hyvä kastike syntyy tomaattimurkasta. Yhdestä peruskokoisesta tölkistä riittää neljään pitsaan.

Lisää tomaattimurskan joukkoon suolaa, sokeria, etikkaa, pizzamaustetta, savupaprikaa tms. Ei niin tarkkaa.

Lisää lopuksi tomaattimurkan joikkoon n. 1/4 - 1/3 määrästä oliiviöljyä. Sekoita. Vispilä voi auttaa.

Levitä kastike pitsan päälle. Lisää juusto. Tämän jälkeen voit lisätä mieleiset täytteet. Joita ei kannata nyt valtavan paljon laittaa. Huom juuston päälle.

Kuumassa uunissa ohut pitsa paistuu nopeasti. 

Lisää mahdollinen orgegano/ pizzamauste heti uunista ottamisen jälkeen. 

Ketään ei kiinnosta sun pizzas

Mistä tiedät ettei ketään vai tiedätkö kaikkien ajatukset?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/13 |
24.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Karvat ja erikoiskastike