Venäjän kielen taitajaa paikalla? Suomennosta kiitos
Privet! Mne nado otmenit' vsjo, o chem govorili i polnostju zakonchit' vse kontakty. Ja ne hochu shodit' s mojego vybrannogo puti i budu tak ze dergzat' svoju prinzipu v dalnejshem. Ne hotel ogorchat' tebja etim, sori =(
Kommentit (5)
Vierailija:
Privet! Mne nado otmenit' vsjo, o chem govorili i polnostju zakonchit' vse kontakty. Ja ne hochu shodit' s mojego vybrannogo puti i budu tak ze dergzat' svoju prinzipu v dalnejshem. Ne hotel ogorchat' tebja etim, sori =(
" Hei! Minun täytyy peruuttaa kaikki, mistä olemme puhuneet ja lopettaa täysin kaikki kontaktit. Minä en halua luisua valitsemaltani tieltä ja aionkin pitää periaatteeni tulevaisuudessa. En halua loukata sinua tällä, anteeksi. =("
Saako kysyä, että mihin liittyi?
Ok, ja zapisal. Tvoj papa u menja ego toze vzjal (nomer) :) Posmotrim kakie plany budut. Na messengere pobazarim navernoje do togo, kak v Pasila k podruge pojedesh..?
Mies on ilmeisesti suunnittelut pettämistä jonkun muijan kans =(
Mies tulee tänään reissusta ja tarviin faktaa ennen ku alan syyttää sitä yhtään mistään!
Vierailija:
Ok, ja zapisal. Tvoj papa u menja ego toze vzjal (nomer) :) Posmotrim kakie plany budut. Na messengere pobazarim navernoje do togo, kak v Pasila k podruge pojedesh..?Mies on ilmeisesti suunnittelut pettämistä jonkun muijan kans =(
ok, kirjoitin ylös! Isäsi otti myös numeroni. Katsotaan mitä suunnitelmia tulee. Koska/millä menet Pasilaan kaverisi (naispuolinen) luokse?
niin voisit kopioida ton dictionary. comiin. sieltä " translator " ja sitten voit kääntää sen englanniksi.