Onko totta, että suomalaisetkaan eivät osaa
Kommentit (15)
Uusia perunoita ei tarvitse keittämisen jälkeen kuoria. Uusi peruna tarkoittaa satokautta kesällä ja perunat ovat pienempiä kuin talvikauden perunat.
Uusista perunoista lähtee kuori helposti vähän hankaamalla ilman kuorimista.
Itse syön perunat (sekä uudet että vanhat) kuorineen, koska kuoressa ne ravintoaineet on. Pesen tietenkin hyvin ennen valmistamista.
En kuori perunoita. Syön ne kuorineen.
Tässä videossa (MTV uutiset) henkilö painaa raakaan perunaan haarukan ja sitten sohii kuorimaveitsellä kuoren pois :DD
Videon nähtyään joku totesi: "ei enää verisiä rystysiä...att va???
Kun keitetyn perunan kuorii, vitamiinit ja hivenaineet säilyvät perunassa. Ja maku on hyvä!
Toivottavasti suomalaiset osaavat kuoria niin raa'an kuin keitetyn perunan.
Perunoiden kuoriminen on täysin turhaa, jos ei ole tekemässä perunasosetta tai sosekeittoa.
Pesu riittää, sen jälkeen perunat voi syödä kuorineen.
t. kokki
Vierailija kirjoitti:
Itse syön perunat (sekä uudet että vanhat) kuorineen, koska kuoressa ne ravintoaineet on. Pesen tietenkin hyvin ennen valmistamista.
Minä myös. Lisäksi myös siksi, että pidän niistä kuorista.
Mä olen aina syönyt kaikki potut kuorineen.
Noin laiska ei saa olla, että söisi perunat kuorineen. Sivistymätöntä.
Sika elämille tehdään ruokaa keitetyistä perunoista kuorineen! Röh röh
Kannattaa kuoria keitetyt perunat, maku on todella hyvä.
Raa`at perunat kuoritaan ennen keittämistä kuorimaveitsellä.
Kuorineen keitetyt ( ovat parhaita) kuoritaan keittämisen jälkeen haarukkaa apuna käyttäen veitsellä.