Tekeekö joku erilaiset lätyt suolaselle ja makeelle täytteelle?
Sain yhdestä ketjusta sellaisen kuvan.
Kyllä minä ainakun teen aina ihan samanlailla lettuja ja sinne voi laittaa väliin yhtälailla suolasta kuun makeaakin täytteeksi, vaikka harvemmin tulee suolasta laitettua.
Kommentit (6)
Ainakin mun lapsuudessa jo kasarilla tehtiin suolainen ja makea täyte.
Ellei sitten vaan ollut joku mökki-illalle tehty lettujuttu milloin saattoi olla vain hilloa.
Vierailija kirjoitti:
Ainakin mun lapsuudessa jo kasarilla tehtiin suolainen ja makea täyte.
Ellei sitten vaan ollut joku mökki-illalle tehty lettujuttu milloin saattoi olla vain hilloa.
Sori, ymmärsin kysymyksen väärin.
Minä teen itse lettutaikinan aina suolaan. En voi sietää sokerilettuja. Suolaisen letun päällä makea hillo korostuu ja tykkään. En koskaan laita lettuihin marjoja, jäätelöä, kermavaahtoa tms. Enkä tykkää suolatäytteisistä letuista. Pizza ja piirakat erikseen.
Vierailija kirjoitti:
Minä teen itse lettutaikinan aina suolaan. En voi sietää sokerilettuja. Suolaisen letun päällä makea hillo korostuu ja tykkään. En koskaan laita lettuihin marjoja, jäätelöä, kermavaahtoa tms. Enkä tykkää suolatäytteisistä letuista. Pizza ja piirakat erikseen.
Mä tykkään myös hillotäytteisistä letuista, mutta laitan silti suolaa lettuihin
Ihan sama taikina molemmille. Laitan lettutaikinaan hieman suolaa ja ripaiksen myös sokeria antamaan väriä paiston aikana.