Lue keskustelun säännöt.
Dallaspullien maku
15.02.2021 |
Ostin paistopisteestä viikonloppuna pari Dallaspullaa, kun kaipasin pullaa ja nuo ovat kuulemma todella suosittuja. Ihmettelen kovasti suosion syytä.
Mausta päätellen pullien taikinaan laitetaan sekaan käytettyä munkinpaistorasvaa. Etsin netistä Fazerin Dallaspullien tuoteselosteen ja ilmeisesti munkinpaistorasvana on listassa alempana näkyvä palmuöljy. Palmuöljyä on myös margariinissa, joka on ainesosien kakkosena. Munkinpaistorasva maistui suussa vielä seuraavana aamunakin.
Mitä mieltä te olette teollisista Dallaspullista ja ostatteko paistopisteestä tai pakasteena?
Kommentit (1)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ihan ok, mutten osta niitä koskaan. Riippuu, kuinka hyvin on tehty. Ne paistopisteiden pullat on aina juuri niitä kuivia Fazerin pakastepullia. Kyllä niistäkin saa ihan kelvollisia, jos tuntee uuninsa.