Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Oletko miten tarkka oikeanlaisesta pasta -kastikeyhdistelmästä?

Vierailija
12.02.2021 |

Töissä oli väittely asiasta ja keittiöpäälikkömme oli sitä mieltä, että kaikki pasta maistuu samalta makaronilta ja kotioloissa hän käyttää pelkkää pätkäspaghettia kaikkiin "makaroni"ruokiin.

Itse olen asian suhteen lähes Talebani ja pastan pitää olla oikeanlaista ja juuri oikein keitettyä.

Mitä mieltä asiasta on arvon raatimme - onko pätkäspaghetti se paras vai pitääkö ruoan estetiikkaan kiinnittää mitään huomiota?

Kommentit (13)

Vierailija
1/13 |
12.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Italian tiedemiehet ovat kehittäneet erilaisia pastoja, jotka sopivat eri kastikkeiden kanssa. Ei todellakaan ole ihan sama, että mitä käyttää.

Vierailija
2/13 |
12.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tänään oli punaviinistä ragua ja sille keittelin tagliatelle au uovoa (munapastaa). Todellakin on merkitystä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/13 |
12.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mikä on paras pasta ketsupille?

Vierailija
4/13 |
12.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

En jaksa hifistellä. Mun pasta on usein tummaa makaronia tai spagettia vaan.

Vierailija
5/13 |
12.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

En jaksa hifistellä. Mun pasta on usein tummaa makaronia tai spagettia vaan.

Miksi vihaat lapsiasi?

Vierailija
6/13 |
12.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mikä on paras pasta ketsupille?

Rakentti Spagentti - älä unohda margariiniä ja grillimaustetta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/13 |
12.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

En jaksa hifistellä. Mun pasta on usein tummaa makaronia tai spagettia vaan.

Miksi vihaat lapsiasi?

Olen lapseton. Tässäkö syy? 😄

Vierailija
8/13 |
12.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

En kauhean, mutta joku yhdistelmä maistui ihan oikeasti pahalta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/13 |
12.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Viljaton keittiö, pasta on papupastaa eri muodoissa. Lapsi jo maailmalla.

Vierailija
10/13 |
12.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

En jaksa hifistellä. Mun pasta on usein tummaa makaronia tai spagettia vaan.

Miksi vihaat lapsiasi?

Olen lapseton. Tässäkö syy? 😄

Ei voi olla muutakaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/13 |
13.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytän vain Parillan pastaa ja pastakastiketta. Ja jätän pastan all dente.

Vierailija
12/13 |
13.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Samalta kaupan perus kuivapasta maistuu oli muoto mikä tahansa. Eli niiden kanssa en kikkaile arkiruuassa, sitä tehdään mitä kaapissa on.

Tuorepastat yms laadukkaammat tuotteet sitten erikseen, kun tehdään parempi ateria.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/13 |
13.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Toki, mutta eihän pastaa syödäkään pelkältään. Muoto vaikuttaa siihen ihmeytyvään ja tarrautuvaan kastikkeen määrään. Italiassa pasta kiehautetaan lopuksi aina pannulla kastikkeessa.

Heitä varmasti ihmetyttää suomalaisten tapa tarjoilla pasta ja ruskea jauhelihakastike eri kattiloista pehmeäksi höyrytettyjen porkkana- ja kukkakaalipalojen kanssa.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi kahdeksan yksi