"Esikypsytetyt avokadot" maksavat joku 1,5 euroa per avokado ja yli puolet on mädänneitä!!!
Kommentit (18)
Älä osta mädänneitä. Tsiisus.
Mitä enemmän huutomerkkejä, sitä huonompi aloitus.
Esikypsytetyt ovat järjestään joko raakoja tai mätiä tai jotain siltä väliltä. Harvoin, todella harvoin ne ovat oikeasti syömäkypsiä. Veetuttaa maksaa törkeeät hintaa turhasta.
Vierailija kirjoitti:
Esikypsytetyt ovat järjestään joko raakoja tai mätiä tai jotain siltä väliltä. Harvoin, todella harvoin ne ovat oikeasti syömäkypsiä. Veetuttaa maksaa törkeeät hintaa turhasta.
Taitaa kauppiaasi vaan kusettaa. Omassa kaupassani saa hyviä esikypsytettyjä.
Joo. Sieltä on vaikea löytää seasta se 1% oikeanlaisia. Sääliksi käy kauppaa, että siellä joku heittelee säännöllisesti pois kymmenittäin avokadoja, jotka on hölskytellessä pelkkää nestettä sisällä.
Ei kannata ostaa esikypsytettyjä.
Itse syön avokadoja viikottain ja pidän niitä pöydällä kulhossa, josaa on myös banaani. Banaani erittää jotain ainetta joka kypsyttää avokadoja.
...ja avokadolaarin ympärillä on seitsemän lappua, joissa kielletään avokadojen puristaminen ja tuotteiden turha koskeminen. Mitenköhän sieltä pitäisi löytää sellanen avokado, joka ei ole mätä tai kivikova?!
Totta, olen lakannut ostamasta niitä kun ovat yleensä valmiiksi pilalla.
Vierailija kirjoitti:
...ja avokadolaarin ympärillä on seitsemän lappua, joissa kielletään avokadojen puristaminen ja tuotteiden turha koskeminen. Mitenköhän sieltä pitäisi löytää sellanen avokado, joka ei ole mätä tai kivikova?!
Painat siitä kannan vierestä hellästi, ei sitä koko hedelmää tarvitse murjoa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
...ja avokadolaarin ympärillä on seitsemän lappua, joissa kielletään avokadojen puristaminen ja tuotteiden turha koskeminen. Mitenköhän sieltä pitäisi löytää sellanen avokado, joka ei ole mätä tai kivikova?!
Painat siitä kannan vierestä hellästi, ei sitä koko hedelmää tarvitse murjoa.
Ja kypsän kyllä tuntee ihan kämmenelläkin.
sama
Vierailija kirjoitti:
...ja avokadolaarin ympärillä on seitsemän lappua, joissa kielletään avokadojen puristaminen ja tuotteiden turha koskeminen. Mitenköhän sieltä pitäisi löytää sellanen avokado, joka ei ole mätä tai kivikova?!
Ne mätänevät juuri siksi, koska niitä on puristeltu.
Täysin turhaa ravintoa Suomessa nuo avokadot. Niiden viljely on nykyään rikollisliigojen käsissä. Järjenköyhyyttä muutenkin lennättää niitä tänne ja täällä idarit ostaa 1,50e kappalehintaan ja yli puolet menee roskiin. Miettikää nyt vähän!!
Translain syytä, se mädättää avokadotkin
Jos ostaminen tuottaa ongelmia, niin jätä ostamatta.
Suurin osa hedelmistä tuodaan Suomeen puolikypsinä ja osittain raakoina.
Muuta mahdollisuutta ei edes ole olemassa.
Hedelmät vientiin poimitaan jo raakoina, sillä niiden säilystys poiminta paikkakunnalla, pitkällä kuljetuksella, varastoinnilla ja siihen, että ne ovat ostajien saatavilla kaupoissa, vaatii pitkän ajan.
Turvallisinta on aina ostaa eurooppolaisia hedelmiä, niiden kuljetusmatka on lyhyin.
Esim. päärynät ovat aina raakoja kaupoissa. Niitä tulee säilyttää useampia päiviä huoneenlämmössä, ennekuin ne ovat mehukkaimmillaan ja parhaimmillaan.
Puhuttamakaan niistä, hedelmistä, jotka tulevat Europaan ulkopuolelta.
Itse kysyn kaupassa aina hedelmäosaston myyjältä kaikikista eksoottimista hedelmistä lisätietoa.
Että miten niitä säilytetään kotona, ja mistä tiedän että ne ovat parhaimmillaan ja maukkaimmillaan syötäväksi.
Ja toisin kuin luulin, niin heillä on kyllä tosi hyvä asiantuntemus oman vastuunalansa tuotteista.
Arvostan siksi useita hevi-osaston myyjiä. Myös lihatiskin myyjiä myös.
Pitää uskaltaa kysyä asioista, muutoin joutuu valittamaan näistä asioista, kuten aloitus osoittaa.
Kauppias ei ole mikään riistäjä, hän haluaa että kauppa menestyy ja että asiakkaat ovat tyytyväisiä kaupan tuotteisiin ja palveluihin.
Tyytyväinen ja hyvin palveltu asiakas palaa aina samaan kauppaan.
- tyytyväinen asiakas -
Kannattaa ostaa raakana ja kypsyttää kotona. Suomeen kyllä tulee pelkkiä huonon sadon avokadoja ja niissä verkkopusseissakin olevat on osa ihan kuraa.
No jos aikoo avokadoja syödä kannattaa opetella tunnustelemaan kypsyys.