Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

"Esikypsytetyt avokadot" maksavat joku 1,5 euroa per avokado ja yli puolet on mädänneitä!!!

Vierailija
06.02.2021 |

Ihan törkeää

Kommentit (18)

Vierailija
1/18 |
06.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

No jos aikoo avokadoja syödä kannattaa opetella tunnustelemaan kypsyys.

Vierailija
2/18 |
06.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Älä osta mädänneitä. Tsiisus.

Mitä enemmän huutomerkkejä, sitä huonompi aloitus.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/18 |
06.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

ostan avokadot kovana

Vierailija
4/18 |
06.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Esikypsytetyt ovat järjestään joko raakoja tai mätiä tai jotain siltä väliltä. Harvoin, todella harvoin ne ovat oikeasti syömäkypsiä. Veetuttaa maksaa törkeeät hintaa turhasta.  

Vierailija
5/18 |
06.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joka arpa ei voita

Vierailija
6/18 |
06.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Esikypsytetyt ovat järjestään joko raakoja tai mätiä tai jotain siltä väliltä. Harvoin, todella harvoin ne ovat oikeasti syömäkypsiä. Veetuttaa maksaa törkeeät hintaa turhasta.  

Taitaa kauppiaasi vaan kusettaa. Omassa kaupassani saa hyviä esikypsytettyjä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/18 |
06.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joo. Sieltä on vaikea löytää seasta se 1% oikeanlaisia. Sääliksi käy kauppaa, että siellä joku heittelee säännöllisesti pois kymmenittäin avokadoja, jotka on hölskytellessä pelkkää nestettä sisällä.

Vierailija
8/18 |
06.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei kannata ostaa esikypsytettyjä.

Itse syön avokadoja viikottain ja pidän niitä pöydällä kulhossa, josaa on myös banaani. Banaani erittää jotain ainetta joka kypsyttää avokadoja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/18 |
06.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

...ja avokadolaarin ympärillä on seitsemän lappua, joissa kielletään avokadojen puristaminen ja tuotteiden turha koskeminen. Mitenköhän sieltä pitäisi löytää sellanen avokado, joka ei ole mätä tai kivikova?!

Vierailija
10/18 |
06.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Totta, olen lakannut ostamasta niitä kun ovat yleensä valmiiksi pilalla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/18 |
06.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

...ja avokadolaarin ympärillä on seitsemän lappua, joissa kielletään avokadojen puristaminen ja tuotteiden turha koskeminen. Mitenköhän sieltä pitäisi löytää sellanen avokado, joka ei ole mätä tai kivikova?!

Painat siitä kannan vierestä hellästi, ei sitä koko hedelmää tarvitse murjoa.

Vierailija
12/18 |
06.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

...ja avokadolaarin ympärillä on seitsemän lappua, joissa kielletään avokadojen puristaminen ja tuotteiden turha koskeminen. Mitenköhän sieltä pitäisi löytää sellanen avokado, joka ei ole mätä tai kivikova?!

Painat siitä kannan vierestä hellästi, ei sitä koko hedelmää tarvitse murjoa.

Ja kypsän kyllä tuntee ihan kämmenelläkin.

sama

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/18 |
06.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

...ja avokadolaarin ympärillä on seitsemän lappua, joissa kielletään avokadojen puristaminen ja tuotteiden turha koskeminen. Mitenköhän sieltä pitäisi löytää sellanen avokado, joka ei ole mätä tai kivikova?!

Ne mätänevät juuri siksi, koska niitä on puristeltu.

Vierailija
14/18 |
06.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Täysin turhaa ravintoa Suomessa nuo avokadot. Niiden viljely on nykyään rikollisliigojen käsissä. Järjenköyhyyttä muutenkin lennättää niitä tänne ja täällä idarit ostaa 1,50e kappalehintaan ja yli puolet menee roskiin. Miettikää nyt vähän!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/18 |
06.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Translain syytä, se mädättää avokadotkin

Vierailija
16/18 |
06.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos ostaminen tuottaa ongelmia, niin jätä ostamatta.

Vierailija
17/18 |
06.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suurin osa hedelmistä tuodaan Suomeen puolikypsinä ja osittain raakoina.

Muuta mahdollisuutta ei edes ole olemassa.

Hedelmät vientiin poimitaan jo raakoina, sillä niiden säilystys poiminta paikkakunnalla, pitkällä kuljetuksella, varastoinnilla ja siihen, että ne ovat ostajien saatavilla kaupoissa, vaatii pitkän ajan.

Turvallisinta on aina ostaa eurooppolaisia hedelmiä, niiden kuljetusmatka on lyhyin.

Esim. päärynät ovat aina raakoja kaupoissa. Niitä tulee säilyttää useampia päiviä huoneenlämmössä, ennekuin ne ovat mehukkaimmillaan ja parhaimmillaan.

Puhuttamakaan niistä, hedelmistä, jotka tulevat Europaan ulkopuolelta.

Itse kysyn kaupassa aina hedelmäosaston myyjältä kaikikista eksoottimista hedelmistä lisätietoa.

Että miten niitä säilytetään kotona, ja mistä tiedän että ne ovat parhaimmillaan ja maukkaimmillaan syötäväksi.

Ja toisin kuin luulin, niin heillä on kyllä tosi hyvä asiantuntemus oman vastuunalansa tuotteista.

Arvostan siksi useita hevi-osaston myyjiä.  Myös lihatiskin myyjiä myös.

Pitää uskaltaa kysyä asioista, muutoin joutuu valittamaan näistä asioista, kuten aloitus osoittaa.

Kauppias ei ole mikään riistäjä, hän haluaa että kauppa menestyy ja  että asiakkaat ovat tyytyväisiä kaupan tuotteisiin ja palveluihin.

Tyytyväinen ja hyvin palveltu asiakas palaa aina samaan kauppaan.

- tyytyväinen asiakas -

Vierailija
18/18 |
06.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kannattaa ostaa raakana ja kypsyttää kotona. Suomeen kyllä tulee pelkkiä huonon sadon avokadoja ja niissä verkkopusseissakin olevat on osa ihan kuraa.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän kahdeksan viisi